Hormi saunaan, kahvittelua ja siivousta

Siinäpä ne tapahtumat tältä viikolta suurin piirtein olivatkin. Jonkun verran huonojakin uutisia varmistui maanantaina, mutta kirjoitan niistä sitten lisää, kun asia on edennyt seuraavaan vaiheeseensa.

Mutta muurari-Kim on ollut ahkerana ja rykäissyt kasaan saunalle hormin kiukaalle ja vesipadalle. Saunalla on tapahtunut muutenkin melkoisesti – Kymppiputken pojat ovat eristäneet IV-putket ja NB-Energiatalojen porukka on vaahdottanut eristeitä seiniin.

SPU:lta oli tullut lisää eristeitä tänään – eilisessä postauksessa mainitut 40mm:n eristeistä ensimmäinen erä oli pätkähtänyt seiniin tulevien 70mm:n eristeiden kanssa samassa kuormassa tiluksille.

Tänään siivottiin sitten viimeisiä pihalta löytyneitä laudan pätkiä ja muuta roskaa sekä harjattiin sisätiloista uretaanisoiroja jätesäkkeihin. Samaa luvassa lauantaina rouvalle sekä pikkuraksaaja A:lle – minulla on ohjelmassa Raksakimpan kautta löytyneen väliaikaisen saunalle tulevan ulko-oven haku Espoosta. Jos sitä sitten ehtisi vielä SkiExpossa piipahtamaan jossain välissä viikonloppua.

Loppuun ne ”pakolliset” kuvat.

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: