Team Osmankäämi

Team Osmankäämi eli rakennusprojektimme yhteistyökumppanit ja toteuttavat tahot:

Rakennussuunnittelu Kim Simos (pääsuunnittelu, rakennesuunnittelu ja vastaava tyonjohtaja).

Antti Westerlund (arkkitehti, rakennussuunnittelu).

NB-Energiatalot Oy sai urakoitavakseen Villa Osmankäämin rakennukset sekä ulkoa, että sisältä. Mikael ”Micke” Nybäck ja Peter ”Petski” Björkman olivat heti ensimmäisestä yhteydenotostamme lähtien kiinnostuneita rakentamaan passiivirakenteisen puutalon juuri meidän toiveiden mukaisesti.

SPU Eristeet ovat markkinoiden tehokkaimpia lämmöneristeitä. SPU Eristeillä tehdään passiivienergiatalon rakenteet kosteusteknisesti turvallisesti, rakennepaksuuksien pysyessä normaaleina.

Studio Lillehammer vastaa Villa Osmankäämin sisustus- sekä valauistussuunnittelusta. Oikeampi termi saattaisi olla kuitenkin kohdesuunnittelu, koska mukaan luetaan koko tunnelman luominen; ulkoa sisälle – lattiasta kattoon. Johanna Paloviidan ja Minna Lindbergin kanssa yhteistyössä luodaan juuri se ilme talolle, joka näyttää, tuntuu ja on kokemuksena juuri se koti jota olemme aina hakeneet. Talo ei ole pelkkää pintaa, vaan kokemus, elämys, koti, jossa toiminnalla on tilansa ja paikkansa, samoin kuin rauhoittumisella ja rentoutumisella.

EBTS – EKE Building Technology Systems toimitti Villa Osmankäämiin kokonaisvaltaisen taloautomaatioratkaisun, jolla ohjataan käytännössä kaikkea mahdollista ja tarvittaessa mahdotonta. Luukkosen Janin asiantuntevalla avustuksella tarvittavat palaset löytyivät helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti. Myyntimies paikallaan!

GreenEnergy Finland Oy toimitti joulukuussa 2015 aurinkosähköjärjestelmän Villa Osmankäämiin.

Uudenmaan Pohjatutkimus suoritti Osmankäämin tilan maaperätutkimuksen sovittuna ajankohtana ripeästi, asiantuntevasti ja muutenkin sujuvasti. Raportti saatiin jo samalle viikolle sekä postitettuna kotiin, että sähköisenä 4 minuuttia pyynnöstä. Nopeaa ja luotettavan tuntuista toimintaa, jolle on hyvä perustaa tulevan kodin pohjat.

Konevuori Oy oli ylivoimaisesti halvin kiviainestoimittaja, jolta tarjouksen saimme. Lisäksi Konevuoren toimitusmatkat ovat kohtuulliset ja kuljetusjärjestelyt ovat toimineet sujuvasti lähinnä Laaksosen Askon ansiosta.

Laaksonen Racing eli Laaksosen Asko on mukava ja aikaansaava kaveri, jolla ei sormi jää suuhun. Maaurakoinnin toteutuksessa Askon asennetta ei voi kuin kehua – käy työmaalla tarkastamassa tilannetta lähes päivittäin, vaikkei olisi tarvettakaan, soittelee perään ja varmistaa asioita sekä ehdottaa omatoimisesti parempia ratkaisuja sekä toimintatapoja.

Porvoon Kymppiputki Oy sai vastatakseen LVI-suunnittelun ja urakoinnin.

Haminan Seudun Osuuspankki myönsi lainaa pitkäaikaiselle asiakkaalleen sujuvasti sekä kilpailukykyisillä ehdoilla ja tarjosi hyviä neuvoja sekä tukea myös suunnitteluprosessin aikana.

Muita kumppaneita:

http://rajaytyspalvelu.fi/ – Räjäytyspalvelu Sami Vainio hoiti varasto-autokatoksen louhintatyöt nopealla ja sujuvalla aikataululla.

http://esbiopower.fi/ – Etelä-Suomen BioPower Oy kävi noutamassa pois rakennuspaikalta nypityt kannot sekä läjän oksia ja vesakkoa. Nopeasti ja kohtuuhinnalla verrattuna kilpailijoihin.

http://www.kumuko.fi/ – Eli nykyisin Meltex Konala. Täältä hankittu tähän mennessä suodatinkangasta, rumpu- ja salaojaputkia sekä muita pohjatöiden materiaaleja.

http://www.mybe.fi/– Myllylän Betonilta on tullut kaikki valmisbetoni työmaalle. Täsmällisesti ja sovitun mukaisena.

http://www.pielisenbetoni.fi/ – Ontelolaatat tulivat täältä. Vaikka välimatkaa oli toimittajaehdokkaista eniten, oli sekä toimitusaika, että hinta parhaiten kohdillaan. Kuskit olivat mukavan lupsakoita kavereita sekä osasivat rattihommat!

Ab Forsby Trä – Koskenkylän Puu Oy – ulkoverhouspaneelit sekä terassien kaide- ja koristerimoitukset tulevat Koskenkylän Puu Oy:ltä. Mittojen mukaan ja halutulla pintakäsittelyllä tai puuvalmiina.

http://www.domus.fi – Villa Osmankäämin kiintokalustetoimittajaksi valikoitui muutamien mutkien kautta Domus. Miia Pärnänen Domus Center Helsingistä rakensi Lillehammerin suunnitelmien pohjalta ja yhteistyössä meidän kanssa meille sopivat kaapit ja laatikot. Niitä liukuovia unohtamatta!

Domuksen toimittamia ovat myös ikkunat sekä ulko-ovet. Näiden osalta on Juha Tervo tehnyt yhteistyötä NB-Energiatalojen Micken kanssa.

http://koivunen.nettisivu.org/ – Sisäseinien ja katon ruiskutasoitusurakointi. Micken kautta löytynyt tiimijäsen.

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Team Osmankäämi”

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: