Melkein sukua julkkikselle – 15 minutes of fame

Tässä kohtaa pitää kiittää kaikkia projektiamme seuranneita ja tätä blogia lukeneita sekä kommentoineita – Villa Osmankäämi on Cisionin torstaina julkaisemalla Rakennusblogien TOP10-listalla Suomessa toukokuussa 2012 sijalla 5. Kiitos!

Tämän johdosta eilen ja tänään on blogin statistiikassa ollut melkoinen harppaus näyttökertojen määrissä ylöspäin ja piirrustus-sivulla onkin käynyt melkoinen vilske. Toivottavasti esim. Ilta-Sanomien artikkelin kautta tänne löytäneet uudet lukijat ehtivät piipahtaa myös Team Osmankäämi -sivulla – sieltä löytyvät ne tahot, joiden kanssa tätä projektia on viety eteenpäin.

Ja vaikka meillä podetaan vielä(kin) sitä muuton jälkeistä raksakrapulaa, niin tapahtuu sitä vihdoin ja viimein meilläkin jotain: huomenna alkaa pihahommat ja Asko tulee siirtelemään louhetta paikoilleen heti aamusta. Välitilojen lasit on asennettuna kodinhoitohuoneeseen sekä keittiöön ja Domuksen onnistui vihdoin ja viimein toimittaa yhdestä kodinhoitohuoneen vetolaatikosta puuttumaan jäänyt etulevy eilen postitse perille. Huomenna siis luvassa pientä asennushommaa muiden askareiden lisäksi. Saisikohan sitä otettua muutaman kuvankin taas? Lähitulevaisuudessa on tarkoitus kirjoittaa tarkemmin talotekniikasta ja sen käytöstä EBTS-taloautomaatiojärjestelmän avulla, sähkön kulutuksesta sekä ensimmäisen kuukauden aikana kertyneistä käyttö- ja asumiskokemuksista – ainakin LVI-koneeseen asennettu jäähdytyspiiri on aivan loistava!

Nyt sitten jännitetään, että tuleeko nallekarhu kylään yöllä.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: