Talonäyttely ja Omakoti-messut Myyrmäkihallissa

Aurinkoinen lauantaiaamupäivä vierähti raksalla talonäyttelyssä, jossa osallistujajoukko oli aktiivista, keskustelu vilkasta ja kahvi hyvää ja kuumaa. Harmi vaan, ettei ”oman väen” eli Team Osmankäämin ulkopuolisia tullut paikalle ensimmäistäkään henkilöä. Liekö sitten niin, että Halloweenin valmistelut, kaunis sää sekä Myyrmäki-hallissa käynnissä olleet omakotimessut veroittivat kävijämäärän niinkin vähäiseksi kuin nyt oli.

Oli miten oli, keskustelu SPU eristeiden Ari Tannin ja Domuksen Juha Tervon kanssa oli vilkasta ja mielenkiintoista. Ari kehui saaneensa NB-Energiatalojen Mickeltä ja Petskiltä hyviä tuotekehitysideoita ja Juha oli todella kiinnostunut meidän suunnitelmista sekä perusteluista miksi olemme rakentamassa juuri sellaista kuin rakennamme.

Kakkoskulkineen onnistuneen tuulilasinpyyhkijöiden ja epäonistuneen ajovalopolttimoiden vaihdon jälkeen suuntasimme myös itse Myyrmäki-halliin ja kävimme kiittämässä Bassotalojen Juusoa messulipuista, kyselimme hintoja niin keskuspölynimureille kuin takoillekin sekä jutuin pitkään ja hartaasti EBTS:n Jania ja Jaria. Janin ja Jarin kanssa käytiin läpi vielä kertaalleen suunnitelmat sekä niihin tarvittavat osat – tarkistuksen ansiosta vältyttiin toivottavasti hankalilta asennuskuvioilta ja putkitukset ja muut valmistelut tulee tehtyä ajoissa ja huomioitua sekä sähkö- että LVI-suunnitelmissa. Päivitystä tiedossa siis sekä Zogen sähköllä, että Kymppiputkella!

Siinäpä se tämä päivä sitten olikin. Huomenna paikkamaalauksia ja patikointia tiluksilla.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: