Talonumerot ja postilaatikon teline (ja sitä listojen maalaamista)

Tänään, melkein helteisessä kelissä, oli todella mukava touhuta pihallakin jotain pientä.

Vaihdoin perhen kakkoskulkineeseen kesärenkaat ja niiden kanssa äheltäessä sain inspiraation rakentaa telineen postilaatikolle sekä väliaikaisen numerokylttitolpan tien viereen. Postilaatikon olisin asentanut paikoilleen jo, mutta metalliporat porakoneeseen olivat ”jossain” eli ”laatikossa”. Kun vain tietäisi missä laatikossa ja missä se laatikko sijaitsee. No, huomenna rautakaupan kautta ja uusi setti poria mukaan ja saadaan postilaatikon takaseinään sopivan kokoiset reijät ruuveille ja ruuvattua laatikko valmiiseen telineeseen.

Telineen rakentelin painekyllästetystä puusta, kuten myös talonumeroille tarkoitetun tolpan. Roskiksen hain rautakaupasta perjantaina ja jätehuoltosopimus on tehty jo viime viikolla, joten näiltä osin ei pitäisi olla enää käyttöönottotarkastuksessa huomautettavaa.

Kuvia laitan vaikka paremmalla ajalla näistä askarteluista. Auringon paistaessa ei oikein jaksanut keskittyä kuvaamiseen, vaan nautti lämpimästä kelistä ja mukavasta meiningistä perheen kanssa.

Illasta tuhersin vielä reilun tunnin verran sisäpuolisten ovismyygien sekä sisäovien peitelistojen maalaamisen kanssa. Seuraavaksi voikin sitten siirtyä maalaamaan jalkalistoja… Jipii. Samaan aikaan suunniteltiin makuuhuoneen tapetointia, joka on jostain kumman syystä jäänyt tekemättä. No, ensi viikolla on keskiviikkona sekä perjantaina illalla aikaa…

Ajasta puheenollen, se on kyllä todella kortilla, vaikka rouva viettääkin talvilomaansa ensi viikon. Aikataulutus näyttää pikkuhiljaa muodostuvan minuuttipeliksi, jotta saadaan edes pakolliset kuviot hoidettua ennen muuttopäivää. Niin kai se tahtoo aina mennä.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: