Viikonlopun työlistaa

Olemme pysyneet poissa raksalta koko viikon – maanantaita lukuunottamatta. Vähän jo jännittää mitä kaikkea siellä on saatu aikaiseksi saderintamien välissä.. Eilen saimme puhelun, että viikonlopulle on maalattavaa niin paljon kuin vain ehtii tehdä. Eli telineet siirtyvät ensi viikolla pois päärakennuksen ympäriltä ja olisi järkevintä saada toinen kerros maalia pintaan tässä vaiheessa, ettei ensi kesänä tarvitse vuokrata telineitä. Jäljellä on molemmat päädyt sekä eteläseinästä n. puolet. Eteläseinän osalta onneksi suurin osa on ikkunaa, joten maalaus ei viene paljon aikaa. Päädyt ovatkin huomattavasti haasteellisemmat koska korkeutta on yli 5 metriä harjan kohdalla..täytyy toivoa ettei kovin paljon tuule.

Tänään on rmyös runkokatselmus. Tästä lisää myöhemmin, kun saamme raportin miten kaikki meni.

Tulevan viikonlopun vietämmekin poissa kotoa, eli tänään työpäivän päälle suuntaamme Kymenlaakson suuntaan. Mukava päästä saunomaan ja viettämään aikaa (tulevien)appivanhempien kanssa. Toki siis päivät kuluvat raksalla mutta illalla auton nokka lähteekin idän suuntaan seiskatiellä eikä länteen. 😀

Raksalla siis riittää tälle viikonlopulle maalattavaa, siivottavaa sekä todennäköisesti Otto heiluu myös raivaussahan kanssa. Pihan suunnittelua on tässä tehty matkan varrella ja töitä on edessä paljon. Ai niin, puunsuoja täytyisi myös sutia terassipalkkeihin.

Ostoslistalla on jälleen Vinhaa; vaaleampaa 2 ämpäriä ja tummaa 1. Niillä luulisi pärjäävän. Muutama uusi sivellinkin täytynee hommata, 50 litran jälkeen alkaa jo vähän harjakset irrota..

Ensi viikolla saadaankin sitten kuvia julkisivusta ilman telineitä! Jeee! 😀

Mukvaa viikonloppua kaikille!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Yksi ajatus artikkelista “Viikonlopun työlistaa”

  1. Tervetuloa Kymenlaaksoon! 🙂 Tääl sataa ainakiI vettä heh! Meidän runkokatselmus oli aivan läpihuutojuttu, jossa tarkastaja pyöri ympäriinsä ja katseli ja katseli ja jutteli mukavia ja sitten paikalle varta vasten saapunut vastaava mestari laittoi nimensä alle tarkastuspaperiin ja me muut toivotimme kaikille hyvää päivänjatkoa ja se oli siinä HEH! Että oikein hyvää viikonloppua teille ja maalausilmoja! 😀

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: