Keittiöfiilistelyä

Kuvapläjäys tälläkin kertaa – keittiötunnelmia, joita käytiin myös tarkemmin läpi Studio Lillehammerin Johannan ja Minnan kanssa läpi tänään iltapäivän tapaamisessa.

Olkaa hyvät.

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Keittiöfiilistelyä”

  1. Linjakas! Ja lentävä lieriö on ilmeisesti liesituuletin. Millainen kattokorkeus tuossa kohdassa on, ja miten menee tuosta ylös edelleen sisäkaton läpi?

    1. Liesituuletinpa hyvinkin. Savon S76 omalla moottorilla ja aktiivihiilellä – ei puhkota turhaan yläpohjaa, kiinnitetään tuo komeus roikkumaan sieltä katosta. Korkeutta tuossa on jotain reilu kolmisen metriä. Ei ole vielä lopullisia kuvia kattoristikoista ja sen myötä sisäkaton korkeudesta. Korkeaa tilaa nyt kuitenkin.

  2. Ja sen verran muutosta neljänteen kuvaan, että uuni ei ole noin leveä, vaan 60 cm:n ”normiuuni” asennetaan 80 cm:n moduuliin, jolloin ympärille jää eräänlaiset kehykset. Tuossa ensimmäisessä kuvassa kun keittiötä katsotaan ruokailutilan puolelta, näkyy hyvin koroke, joka rajaa ruoanvalmistustilaa ja piilottaa hiukan sotkuja. 😉 Ruokailutilan puolella tuo saarekkeeseen rakennettava koroke on kapea kaapisto johon saadaan astiat ym. laitettua lähelle niiden käyttöpistetä.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: