Hajatelmia huonejaosta

Hyvää alkanutta vuotta Osmankäämin tilalta myös rouvan puolesta. Meillä tosiaan muuton jläkeen tippui raksahanskat tosi syvään monttuun ja olivat vielä niin painavatkin, että ihan heti ei ole niitä saatu takaisin käsiin.. Omalta osaltani tilanteen haastavuutta lisäsi tuo Tyypin alienisoituminen kehooni; ensimmäiset oksentelut koin nimittäin vapun muuttotalkoissa, jolloin asia myös oikeastaan kaikille paljastui väistämättä. 🙂

Nyt ollaan palattu suurinpiirtein normaaliin päiväjärjestykseen ja perheen kasvamisen myötä alkuun suunniteltu huonejärjestys tulee todennäköisesti vuoden sisällä muuttumaan. Siirrämme molemmat lapset työhuoneeseen ja tyttären huoneeseen siirtyy taas työhuoneen tavarat. Työhuone on isompi ja siellä on paremmin leikeille tilaa. Tuo lelujen määrä kun tuskin on vähenemään päin. Tämä huonerumba tarkoittaa myös sitä, että ”vielä yksi juttu” -postauksessa olevassa slideshowssa näkyvä vierassängyn yläpuolella oleva tauluhylly siirtyy toisaalle vierassängyn siirron myötä myös. Vierassängyt siis siirtyvät saunatupaan ensi kesänä, kun saadaan pihavaja rakenneltua ja saunatupa tämänhetkisestä varastomoodista siihen käyttöön kuin se on suunniteltu, eli vierasmajoitukseen sekä yleiseen oleskeluun.

Meillähän on mahdollista jakaa työhuone kahtia, eli tehdä siitä pieni työskentelytila sekä makuuhuone. Vielä ei ole tarvetta tuota optiota käyttää, mutta tulevaisuudessa tuokin vaihtoehto täytyy ottaa huomioon. Viimeisen vuoden aikana on nähty, miten elämä heittelee rajusti ja mitään ei voi pitää itsestäänselvyytenä. Tämän vuoksi myös kotikonttorimahdollisuus töiden suorittamisen osalta täytyy pitää avoimena.

Sisustuksellisia juttujakin on tässä mietitty. Lähinnä niitä kovinkovin vaikeita verhoasioita. Ihana anoppini heitti ilmoille olohuone-keittiö-ruokailutila -combon osalta mielenkiintoisen verhoidean – katsotaan syntyykö tuosta mitään konkreettista. Onneksi asumme niin maalla, että ei haittaa vaikkei verhoja olekaan. Toki olemme isojen ikkunoiden ansiosta kuin akvaariossa, mutta jos joku satunnainen lenkkeilijä hämääntyy nähdessään rouvan imettävän, niin sitten saa ihan rauhassa kävellä ojaan. 😀

Pikkuhiljaa alan tässä jo suunnitella kevään istutuksiakin. Tarkoituksena on ensimmäistä kertaa kokeilla kasvattaa itse siemenestä hyötykasveja ja hiukan kauneuttakin. Eri tomaattilajikkeita tuolta löytyy, paprikaa, salaatteja, persiljaa, erilaisia yrttejä.. Vielä kun tietäisi mihin nuo sitten oikeasti lykkää kun ulos saa viedä. Täytynee rakentaa muutama istutuslaatikko tuonne saunan päätyyn eteläseinälle. Toki tuossa katselin Netraudan tarjouspostista jo kasvihuonettakin… Huoks. Ei ehkä ihan vielä, kunhan tässä nyt saa ensin nykyiset projektit valmiiksi.

Haaveissa siintää myös maakellari, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille, kiva nähdä ettei lukijat ole kaikonneet vaikka taukoa onkin ollut luvattoman pitkään.

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Yksi ajatus artikkelista “Hajatelmia huonejaosta”

  1. Eipä täältä mihinkään kadota 🙂 Meillä on myös verhot suunnitteluasteella. Kun ei oo naapureita niin ei niillä ole kiirekään. Ihanaa vauva-arkea teille!

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: