Woodexia pintaan, niin…

…terassit näyttää paljon paremmalta!

Rouva telaili tänään terassien otsalautoihin Woodexit, minä saunan terassin rappuun sekä otsalautoihin ja kyllä tuli taas paljon paremman näköistä. Ryhdikkyyttä ja linjakkuutta ihan eri malliin, kuin pelkällä painekyllästeellä käsitellyillä terassilaudoilla. Vai mitä?

Pääsisäänkäynnin kuisti ja raput on nyt myös käsitelty Woodexilla. Rimoitukset jäivät odottamaan vielä lisäinspiraatiota.

Terassihommien lisäksi otin pistolapion kiltisti kouraan ja levittelin istutusalueelle a.k.a. japanilaiseen puutarhaan kasatun salaojasepelin noin suurinpiirtein paikoilleen. Vielä sitä sepeliä jäi kottikärryiltäväksi eri paikkoihin vajaa nuppikuormallinen, mutta tuosta istutusalueesta tulee kyllä hyvä. Pari-kolme kirsikkapuuta, jokunen harkittu muu istutus/pensas ja homma on valmis.

Rouva suoritti sadonkorjuuta kirsikkatomaattiviljelmistä maalaushommien lomassa ja muodokkaita tuotoksia löytyi ainakin yksi. 🙂

Ai niin. Anoppi hommasi meille kompostorin ja sitä ollaan nyt täytetty kohta kolme viikkoa. L&T:n harmaa (yllättikö ketään?) 225 litrainen kompostori löysi paikkansa maalämpökaivon vierestä. Vielä ei ole lämmöt nousseet ihan riittävän korkealle, mutta eiköhän se tuosta lähde käyntiin aikanaan.

Kuvissa esiintyvä valaisin on pääoven kuistin kattoon asennettu spotti. Kunhan illat tästä vielä hieman tummuvat, niin pääsee ottamaan ulkovaloistakin kuvia, jotka näyttävät joltain.

Huomenna syntymäpäiväjuhlille ja maanantaina sitten takaisin töihin.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

2 vastausta artikkeliin “Woodexia pintaan, niin…”

  1. Tulin kurkkaamaan tännekin… Hieno on teidänkin kokonaisuus! Pehmeämpi ja istuu ympäröivään luontoon kauniisti 🙂 Mitäs kiviä teillä on tuotu tuohon pihaan? Sepeliä ja räjäytyskiviä?

    1. Kiitos Niina kommentista!

      Pengerryksissä on käytetty omalta pihalta räjäytettyä louhetta ja tuo japanilaisen puutarhan ”sisälle” kasattu läjä on ostettua salaojasepeliä (hommattiin kasettikuormallinen, kun nuppimuorma ei olisi riittänyt seinien vierustojen lopullisiin täyttöihin), josta tulee puhdistuttuaan todella hienon väristä. Nyt pinnassa on räjäytys- ja murskauspölyä ja värisävy ei ole vielä lopullinen.

      Terassien pintakäsittelyllä tuli rakennuksiin todellakin paljon uutta ilmettä ja ryhtiä sekä mainitsemaasi pehmeyttä samaan aikaan. Ilme on yhtenäisempi ja rauhallisempikin, kun erisävyisiksi auringossa vaalentuneita painekyllästettyjä terassilautoja ei enää erota toisistaan.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: