Rakennusurakoinnin viimeiset hitaat

Micke, Petski ja Fille NB Energiataloilta ovat olleet kukin vuorollaan ja yhdessä parina päivänä touhuamassa tiluksilla viimeisiä vielä tekeämättä olleita hommia. Alapohjassa oli vielä jotain lattiavalun yhteydessä tehtyjä muotteja purkamatta ja terassien sekä portaiden viimeistelyssä oli tekemistä jonkun verran.

Sisäpuolisista hommista huomenna saadaan pois päiväjärjestyksestä saunalla yksi silikonisauma sekä kynnys pesuhuoneen ja saunatuvan väliin. Ulkopuolisista hommista hierotaan vielä kuntoon rimoitusten lisätuet ja kahden sadevesikaivon asennukset. Saunalla pitää vielä suorittaa ilmanvaihdon mittaus jossain sopivassa välissä. Näiden touhujen jälkeen onkin NB Energiatalojen osuus käsitelty. Takuuasiat tietysti sitten erikseen mikäli niitä tulee.

Sisällä saatiin vihdoin ja viimein loputkin muuttolaatikot käytyä läpi ja purettua suurelta osin hyllyihin ja kaappeihin. Nyt kelpaa vieraiden tulla, sillä työ-/vierashuone alkaa olla järjestyksessään. Rouva varmaankin vielä järjestelee kirjat kirjahyllyyn värikoodauksen mukaisesti, mutta siitä sitten oma postauksensa (ehkä).

Juhannusta päästään viettämään väsyneenä mutta onnellisena. Erityisesti Pohjanmaalta saadut hyvät uutiset saivat mielen korkealle. Huomenna ruokakaupan ja lihapuodin kautta kotiin sekä ehkä illalla vielä pikapiipahdus rautakauppaan hakemaan muutamat vielä puuttuvat peite- ja jalkalistat saunalle. Torstaina sitten mukavin mielin kohti juhannusta. Kesälomaan on enää reilu viikko…

Tähän loppuun muutama kuva.

 

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: