Brillanza-arvonta

Lukioaikainen luokkakaverini Niemisen Jukka laittoi minulle viestiä Facebookissa muutama viikko sitten. Jukka on seurannut tätä Villa Osmankäämi -blogiamme lähes alusta alkaen ja oli kiinnostunut tekemistämme ratkaisuista sekä syistä maallemuuton takana. Parin viestin vaihtamisen jälkeen olimmekin sopineet yhteisestä lounaasta Jukan kanssa. Edellisestä tapaamisesta oli kulunut jo reilusti aikaa – emme aivan päässeet yhteisymmärrykseen siitä, että oliko aikaa kulunut noin 10 vai 20 vuotta, mutta se ei häirinnyt läpän heittoa tippaakaan!

Lukiovuosien jälkeen Jukka on kiertänyt maailmaa ristiin rastiin ja päätynyt takaisin Suomeen yrittäjäksi muutama vuosi sitten. Jukan perustama Brillanza Oy (www.brillanza.com) on erikoistunut ainutlaatuisiin, moderneihin ja tyylikkäisiin kodin lifestyletuotteisiin ja heidän myymälänsä sijaitsee Helsingissä Katajanokalla. Myymälällä on myös omat Facebook-sivut (www.facebook.com/BrillanzaHelsinki). Tuotteet löydät myymälän lisäksi Brillanzan verkkokaupasta (www.brillanzashop.com).

Jukka on itsekin kova Osmankäämin fani ja halusi tarjota kanssalukijoilleen 15% alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista. Alennuksen voi lunastaa Brillanzan verkkokaupassa kuponkikoodilla OSMANKÄÄMI. Etu on voimassa 31.8.2012 asti. Kaikkien verkkokaupasta tuohon mennessä tällä kuponkikoodilla tilanneiden kesken arvotaan myös yksi Carlo Morettin I PICCOLI Kappa -maljakko (kuvassa), arvo 279 €. Arvonta suoritetaan 1.9.2012 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Mukavaa viikonloppua ja onnea arvontaan!

Kuvat (c) Jukka Nieminen / Brillanza Oy

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: