Loppuviilauksia sisätiloissa

Loppurutistuksessa ennen käyttöönottotarkastusta ajatuskatkon takia ajoissa tilaamatta jääneet välitilojen lasit tulivat tänään Porvoon Lasilta asennettuna paikoilleen. Samalla asennettiin kylppäriin seinäkkeen päälle lasi. Saunatuvan vinyylimattoakin tuli pätkän verran lisää, samoin jalkalistat saunatupaan on jo hankittu (pintakäsittelyä odottaa vielä). Eli pari tärkeää juttua saatu pois tekemättömien listalta.

Muuten elämä on pyörinyt siivoamisen, muuttolaatikoiden purkamisen ja kaatopaikalle jätepuun ja sekajätteen roudaamisen parissa – ansiotyössä päivisin vietettyjen tuntien lisäksi.

Laaksosen Asko kävi tuomassa kaivurinsa tiluksille ja eiköhän me viikonloppuna päästä jo hieman tasoittelemaan pihaan lopullisia muotoja ja pengertämään louheella paikkoja kuntoon. Jonkun verran puuttuu vielä ulkopuolisia täyttöjä sokkelin vierestä, joten salaojasepeliä täytyy tilata ainakin kuormallinen.

Tällä viikolla olen asentanut hieman liian myöhään tilattuja ja nyt toimitettuja rengasloisteputkia sekä led-polttimoita paikoilleen, joten joka huoneessa alkaa nyt olla valot, myös teknisessä tilassa.

Maanantaina on vuorossa Terawattin osalta vielä tekemättä olevat maalämpöpumpun ja lvi-koneen yhdistäminen EBTS:ään ja muutaman puutteen korjaaminen kuntoon sekä välitilan valaisimien asentaminen paikoilleen. EBTS:n käyttökoulutus ja loppuviilaukset on myös vielä hoitamatta kuntoon.

Sähkölaitoksellekin soittelin ja kyselin tariffin muutoksesta yleissähköstä aikasähköön. Ei kuulemma kannata ennen kuin kulutus vuositasolla on yli 14000kWh. Nyt etäluettavan mittarin antamien tietojen perusteella sähkölaitoksen ennustama vuosikulutus olisi meille noin 10000kWh, joten tuskin edes tulee tarvetta vaihtaa. Energiatodistukseen meillä on raapustettu lukema 16000kWh/v, joka on kyllä melkoisesti yläkanttiin.

Nyt jännäämään Ranska-Suomi ottelua.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: