Rakennusajan jälkeinen pysähtyminen

Jotenkin tätä olotilaa ei osannut ennakoida ollenkaan, vaikka tästä on puhuttu paljon, luettu lehdistä (terveisiä vaan sinne Kotkan suuntaan – saatiin KySa:n lehtileike muuttopäivänä kylmiön oveen magneeteilla kiinnitettynä) ja muista rakennusaiheisista blogeista sekä olemme keskenämme sopineetkin, että muuton jälkeen ei sitten tehdä vähään aikaan yhtään mitään.

Eilen illalla oli todella epätodellinen olo, kun kolmatta iltaa putkeen ei tarvinnut enää lähteä mihinkään, ei ollut mitään akuuttia ja pakottavaa tarvetta tehdä mitään ja sai vai olla. Olla, möllötellä selällään olohuoneen lattialla, kuunnella hiljaisuutta, tuijotella ulos ikkunasta ja ihastella maisemia sekä nauttia perheen kanssa oleilusta.

Tänään on sitä kuitenkin sen verran tullut tehtyä, että askartelin puutarhaletkutelineen käyttökuntoon ja kasasin painepesurin esille sekä suihkautin auton sekä pääoven kuistin puhtaaksi talven aikana kertyneistä lioista. Loppupäivän voisikin sitten olla ja ihmetellä. Ja lämmittää saunan.

Nyt nakkikastiketta ja perunamuusia lounaaksi.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Rakennusajan jälkeinen pysähtyminen”

 1. Onnea uuteen kotiin! Nauttikaa nyt rauhassa, kyllä ne hommat odottaa!

  Sellaista kysyisin, kun en hakemalla löytänyt, että minkäsävyiset teidän ulkomaalit ovat? Näyttävätkö vaaleat osat harmailta vai lähes valkoisilta, eli tarkoitan että tumman vieressä sävy varmaan näyttää vaaleammalta kuin oikeasti on?

  Kiitokset hyvästä blogista!

  1. Kiitos kommentista!

   Tikkurilan värikartasta 603X on vaaleampi sävy ja tumma harmaa on RR23.

   Ja kyllä me nautitaankin. Eilen savustettiin kalaa, toissapäivänä paistettiin muurinpohjalettuja. Saunaa on lämmitetty melkein joka ilta ja muutenkin ollaan ihmetelty ja pällistelty elämän menoa kaikessa rauhassa.

   1. Kiitos! En tiennytkään että maalin saa sävytettyä suoraan RR23:ksi. Sehän kuulostaisi luontevalta valinnalta meillekin samanväristen ikkunankarmien ja ovien kaveriksi. Vaikka hiukan eriltä se samanvärinen maalikin kai näyttää riippuen mille pinnalle se on maalattu.

    Ihanalta kuulostaa teillä elämä uudessa talossa!

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: