Mittauksia ja tutkimuksia

Tänään en ehtinyt käymään talolla kuin pikaisesti pyörähtämässä; motivaatiokämpän pakkaaminen vie aikaa hurjasti.

Kävin aamupäivällä hakemassa elintarvikelaboratoriosta näytteenottopullot ja kirjalliset ohjeet – tutkitutamme siis kaivoveden. Kyseessä on laaja käyttökelpoisuustutkimus, jossa tutkitaan sekä kemiallisia että biologisia löytöjä. Lisäksi tutkitutamme radon-pitoisuuden.

Päästessäni talolle, oli siellä käynnissä tiiveysmittaus, jonka ”väliaikaraportin” sain sitten heti tuoreeltaan, eli passiivitalospekseihin päästiin kirkkaasti! Mahtava juttu, Micke ja Peter ovat tehneet upeaa työtä!

Oskari viimeisteli terassin valokotelointeja ja Kymppiputkelta Terokin ilmaantui paikalle – ilmeisesti iv-koneen säätöjä yms. oli tekeillä. Micke ja mittamiehet siirtyivät saunarakennukseen tekemään mittauksia tiiveydestä kun minä poistuin elintarvikelabran kautta motivaatiokämpälle jatkamaan pakkaamista.

Käyttövesitutkimuksen kirjallinen lausunto valmistuu ensi viikolla, perjantaihin mennessä saadaan tieto onko vesi käyttökelpoista; tosin sitä on kyllä jo juotu ihan ilman ”lupaakin”.

Nyt takaisin pakkaushommien pariin. Jos vielä pari laatikkoa täyttäisi tälle illalle…

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: