Ihan viittä vaille muuttokunnossa!

Valaisimet asennettu, myös saunalle. Pistorasioihin tulee sähköä. WC-istuimet ja kosteiden tilojen kalusteet asennettu kylppärin lasiseinää lukuunottamatta. Saunatuvan vinyylimattokin tuli tänään ja peltiseppä tuli ottamaan mittoja ulko-ovien pellityksistä. Micke siirtyy ensi viikoksi viimeistelmään rakennuksia ulkopuolelta (terassin kaiteet ja rappuset saunalle kaiken muun pienen virittämisen ohella).

Pari iltaa ollaan rouvan kanssa väännetty tiukasti listojen viimeistelymaalauksien kanssa ja niiden(kin) osalta alkaa näyttää siltä, että valmista tulee joskus – ei kuitenkaan muuttopäivään mennessä, mutta pitäähän sitä jotain jättää muuton jälkeiseen aikaan, eikö niin? Nettiliittymän tilasin tänään – DNA:n langaton laajakaista 4G-modeemilla. Toistaiseksi pitää tyytyä 3G-yhteyksiin, mutta eiköhän se kunnon kaista meidänkin aurinkoisille etelärinteille jonain kauniina päivänä kuulu.

Tiehoitokunnan kokous on ensi viikon torstai-iltana, käyttöönottokatselmus perjantaina klo 15 alkaen ja muuttokuormaa kannetaan sitten heti lauantaina aamusta.

Ihan just ollaan kotona!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

8 vastausta artikkeliin “Ihan viittä vaille muuttokunnossa!”

  1. Mahtavuutta! Kyllähän niitä listahommia pitää jättää myös vuosipäiville 😛

    Oma muutto on vielä niin kaukana vaikka onkin jo ihan kulman takana.

    1. Juu. Vappusiman nauttimista maalitelan, -sudin ja maalarinteipin kanssa lattialla kontaten vuonna 2020…. 😀 Ehkä nyt kuitenkin yritetään saada pois päiväjärjestyksestä ennen ensimmäistä vuosipäivää.

  2. Kiitos onnentoivotuksista! 🙂

    Nyt on kauheasti kaikkea pientä säätöö jäljellä; ovien korkeuksien fiksailuja, vetimien asenteluja, liukuovien stoppereita jne…

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: