Loma

Loma on loma, oli se kuinka lyhyt tai pitkä tahansa. Nyt nautitaan anopin ja appiukon seurasta ja levätään – viime yönä 10 tuntia unta ja mukavan lokoisan leppoisa pitkäperjantai. Illasta vielä saunaan ja mukavaa yhdessäoloa..

Micke ja Petski lupasivat laatoittaa työmaalla tänään ja huomenna käytävän loppuun ja asentaa tiskikoneen paikoilleen vesiliitosta lukuunottamatta. Ensi viikolla alkaa sitten listojen maalaus, noukitaan Ikeasta vessan ja kylppärin kiintokalusteet ja tilaillaan loput vielä puuttuvat tavarat ja tarvikkeet työmaalle. Listalla on ainakin vielä roska-astia, keittiön ja kodinhoitohuoneen työtasojen valaisimet, välitilojen lasit sekä kylppäriin lasiseinä ja -ovi. Eteisen ja tuulikaapin kiintokalusteet pitäisi vielä saada askarreltua paikoilleen ja sisäpuoliset smyygit maalattua asennuksen jälkeen ainakin kertaalleen. Muuttolaatikotkin pitäisi tilata heti alkuviikosta.

Mutta nyt ei mietitä raksa- tai muuttojuttuja yhtään pidemmälle. Nautitaan tärkeiden ihmisten seurasta ja joutenolosta, kun siihen kerrankin on mahdollisuus!

Oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäistä kaikille!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Loma”

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: