Takka, keittiön saareke ja pesualtaat

Micke oli ollut ahkerana tänään. Keittiön saareke oli pikkuviilauksia vaille valmis ja induktiotasokin oli jo paikoillaan. Samoin keittiössä oli pesuallas asennettuna paikoilleen.

Forsblomin Kim oli myös piipahtanut tänään tekemässä takkaa eteenpäin. Ja miten hienolta se näyttikään! Vaikka luukut puuttuvat vielä ja hiertopinnoite oli märkää (tiilien saumat paistoivat vielä pinnoitteen läpi), niin on se hieno. T-O-D-E-L-L-A hieno.

Tänään vietiin siis työmaalle lisää saumalaastia Mickelle, wc-istuimet ja viemäriyhteet Laattapisteeltä noudettuna sekä suoritettiin pikainen roskien poisto ja lumityöt (toivottavasti jo pikkuhiljaa tältä talvelta niitä viimeisiä lumitöitä). Huomenna vastaanottamaan liesikupua ja kaatiskeikka.

Nyt unta palloon, että jaksaa huomenna ansiotöissä. Kuvat tähän loppuun tietysti.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

4 vastausta artikkeliin “Takka, keittiön saareke ja pesualtaat”

  1. Hienolta näyttää! Takassa hieno kuviointi! Miten se on toteutettu? Ja vielä kiinnostaa, että millä takka on rapattu/hierretty tms. (termit hakusessa) ja värikoodikin kiinnostaa 🙂

    1. Kiitos Laura!

      Takka on hierretty Weberin hiertopinnoitteella nro 430, värisävy on Serpo-värikartasta noukittu Y009.

      Muurarimme Kim Forsblom on käyttänyt sisustussuunnittelijoidemme Studio Lillehammerin Johannan, Minnan ja Mimmun suunnittelmien ja piirtämien pintakuvioiden tekemiseen pitkää linjaria sekä sitä vasten painettua tasoituslastaa. En ole Kimin kanssa ehtinyt jutella tarkemmin tekotekniikasta tai sen haasteista vielä, mutta hieno tuo on joka tapauksessa. Meillä on samalla tekniikalla ja materiaalieilla toteutettu myös saunan tulimuuri.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s