Lisää kaappeja ja kivet kiukaassa

Tänäänkin oli pitkä päivä.

Lumitöitä sai tehdä heti aamusta, mutta päästiin sitä sitten ihan kasaamaan kaappejakin. Kodinhoitohuoneen liukuovikaapisto on nyt melkoisen äheltämisen ja mutinan jälkeen kunnialla kasassa. Ei siinä muuten mitään ihmeellistä ollut, mutta jalat asensin kahteen kertaan, kun ei ajatus oikein pysynyt tekemisen vauhdissa mukana. Toinen äheltämistä aiheuttanut juttu oli kaapiston katon tiukahko sovite (ulkoseinän puoleisessä päädyssä jäi kattolevyn ja sisäkaton väliin noin 3mm).

Hermoja lepuutin sitten hetken auringon lämmössä terassin rappusilla (saatoin ihan hetkeksi jopa sulkea silmätkin – mitään en kyllä tunnusta, jos joku asiasta kysyy…) ja latomalla kivet kiukaaseen. Saunan lasiovikin ähellettiin rouvan kanssa paikoilleen. Katsotaan nyt, meneekö asennus uusiksi, kun Micke näkee lopputuloksen…

Oven asennuksen ja kivien ladontaan vauhtia sai aikaan perjantaina työmaalla piipahtanut Kymppiputken Timppa, joka lupaili meille joulun ensi viikoksi – vedet ja viemärit kytketään silloin! Eli jos kaikki menee kuin elokuvissa, niin ensi viikonloppuna olisi jopa mahdollisuuksien rajoissa päästä omaan saunaan saunomaan! Sitä odotellessa.

Tältä päivältä kaikki kolme kuvaa.

 

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Lisää kaappeja ja kivet kiukaassa”

  1. Rouvan välihuomautus: ”Äheltäminen” on melko lievä ilmaisu kuvaamaan saunan oven karmien sekä itse oven asentamista. Oli avioelämän tuliperäisimmät keskustelut tähän mennessä. Lisävuosia odotellessa.. 😉

  2. Viimeksi kun täällä kävin niin oltiin kutakuinkin samassa vaiheessa vesikattoa askartelemassa. Teillä homma edennyt vähän sutjakammin, kateeks käy.

    Katselin kuvia taaksepäin niin hokasin että teilläkin vinoon sisäkattoon tehty reikiä isoille upotettaville valaisimille. Minkätyyppisiä valaisimia olitte näihin suunnitellut. Meillä myös olohuone korkeatila vinolla katolla ja sopivien valaisimien valinta on tuottanut vähän ongelmia.

    1. Meillä käytettävistä valaisimista löytyy lisää juttua artikkelista Valaistussuunnitelmasta lisää sekä piirrustukset siitä mitä menee minnekin täältä tai täältä

      Ja kiitos kommenteista! Sujuvastihan tämä projekti on mennyt eteenpäin ja alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Pari pientä mutkaa on mahtunut matkalle, mutta ei mitään ylitsepääsemättömiä kuitenkaan.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: