Kaappi ja sen paikka

Tai itseasiassa aika monen kaapin paikka.

Akkuporakone sai kyytiä ja kiintokalustetetris venytti meillä raksapäivän pituuden 10 tuntiin. Tosin käytiin moikkaamassa Mickeä ja Petskiä Porvoossa Kokonhallissa pidetyillä messuilla, juteltiin Spigotin Teemun sekä Terawattin Mikon kanssa mukavia ja pällisteltiin muutenkin menoa noin tunnin ajan.

Niin. Mitä saatiin aikaan? Pikkuraksaaja-A:n makuuhuoneessa sekä työhuoneessa on nyt kiintokalusteet asennettuna – säädöt vielä uupuu ja jossain kadoksissa on vielä kaappien vetolaatikoiden kahvat. Eiköhän ne jostain vielä ilmaannu – tavalla tai toisella.

Päivän päätteeksi veivattiin kaappirungot oikeille paikoilleen niin keittiössä kuin kodinhoitohuoneessa. Auttoi huomattavasti hahmottamaan tilaa, säilytystilojen määrää sekä mieltämään kulkureittejä varsinkin keittiössä. Josta muuten tulee hieno. Älyttömän hieno.

Domuksen kiintokalusteasennukset on kyllä ihan naurettavan helppoja, kunhan ensin keksii miten homma pitää tehdä. Vaikkei ikeatyylisiä numeroituja ohjeita olekaan, niin käytettävien asennustarvikkeiden määrä on todella pieni (3 osaa: ruuvi, hyllykannatin ja sen vastakappale), toimituksen mukana tulleen kaapiston naama- ja leikkauskuvan avulla voi helposti havainnollistaa asennettavien osien paikoituksen ja osissa olevat tarrat kertovatkin sitten mihin kaappiin mikäkin osa kuuluu. Tai ainakin suurimmalta osalta näin. Meiltä puutttui monesta osasta kooditarra kokonaan, joten oli melkoisen haastavaa etsiä puuttuvaa kattolevyä noin sadan muun kalustelevyn joukosta. Varsinkin, kun kaappien osat olivat sekaisin eri lavoilla, vaikka pakkaussysteemin perusteella oletimme, että yhdellä lavalla on yhden huoneen kaapistojen osat. No, ei ollut, ei. Hetken aikaa piti lueskella eri osien kooditarroja, käyttää mittanauhaa ja insinöörilogiikkaa (vaimollakin alkaa tuo logiikka sujua jo ihan hyvin… 😉 ) ja tetris alkoi sujua varsin mallikkaasti. Kuten kuvista voi päätellä.

Huomenna jatketaan kaappitetristä. Vuorossa kodinhoitohuoneen liukuovikaapisto ja jos ehditään, niin jatketaan vastakkaisella seinällä työtason alapuolisilla kaapeilla.

 

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: