Kantamista

Tänään on roudattu.

Aamulla kärryn kanssa Sarja-Maalaamolle noukkimaan maalatut ovet ja karmit matkaan ja kohti raksaa.

Raksalla ohjelmassa jään poisto pihatieltä, jotta Domuksen auto pääsisi kunnialla mäen ylös ulko-ovelle saakka, sisäovien roudaus ja odottelua. Micke laatoitti päivällä pikkuvessan ja Petski veteli silikonit kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan laattojen reunoile. Toki viimeisteli ensin makuuhuoneen laminaattiasennuksen loppuun. Laattapaketeista oli löytynyt jokunen kiero laatta, joista laitan viestiä kyllä eteenpäin Laattapisteelle. Saavat kertoa siellä viestiä eteenpäin ”Luigille” Italiaan…

Neljältä pärähti pihaan ensin Domuksen teippauksin varustettu pakettiauto, josta kannettiin sisään kaikki työtasot ja päätylevyt sekä pari kaappirunkoa ja heti perään kuorma-auto, jossa olikin sitten pelkästään meille tulevia kiintokalusteita lattiasta kattoon ja keulasta aivan perälautaan saakka.

Pari tuntia myöhemmin oli koko auto kannettu tyhjäksi ja osat jaoteltu suurin piirtein oikeisiin huoneisiinkin.

Nyt on takki aikas tyhjä. Huomenna aloitetaan heti aamusta kasaaminen ja asennus, käydään jossain välissä varmaankin taas kaatopaikalla sekä lisäksi messuilla moikkaamassa Mickeä ja Petskiä. Ja ehkä vielä kasataan ja asennetaan lisää sitten illasta.

Kuvia.

PS. Keittiöstä tulee ihan törkeän hieno!

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

2 vastausta artikkeliin “Kantamista”

  1. Mielenkiinnolla odotan teiltä keittiökuvia!

    Meilläkin oli pari kolhiintunutta kalustetta, tänään saapui uudet tilalle, ja nekin olivat taas kolhuilla. Jotta jospa kolmannella kerralla tulee ehjät. Onneksi nyt kalusteasennus muutenkin siirtyi vähäsen niin ehtii ehkä ne ehjätkin paikalle.

    1. Meillä ei ollut kolhiintuneita kaappeja kuin tuo kuvissa näyvä yksi – jätevaunukaappi. Kolhu on seinän puolella ja ulkoreunassa kahden kaapin välissä, joten isoa haittaa tuosta ei ole. Katsotaan mitä Domukselta vastataan maanantaina ja tehdään sitten sen jälkeen päätöksiä jatkotoimenpiteistä.

      Kuvia tulee varmasti lisää jo viikonloppuna. Fiiliskuvat löytyvät tuolta jo aiemmin.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: