Harmonya pintaan

Tänään taas pari tuntia telan kanssa heilumista työpäivän päätteeksi. Enempää ei oikein ehtinyt tai jaksanut, mutta paljon saatiin aikaiseksi tänäänkin – pikkuraksaaja-A:n makuuhuone sekä työhuone ovat nyt valmiit maalauksen osalta. Näistä huoneista puuttuu vielä valaisin- ja sähköasennukset, lattiaan laminaatti, smyykit ikkunoihin sekä peite- ja jalkalistat. Sisäovikin karmeineen uupuu vielä, mutta ei ole enää kaukana valmiista!

Huomenna jatkuu telailu. Perjantaina vuorossa kaatopaikkakeikka, peräkärryn siirtokuljetus motivaatiokämpälle sekä laminaattipakettien lastaus peräkärryyn lauantaita varten. Lauantaina sitten laminaatit työmaalle, telan heilutusta urakalla ja yleistä pyörimistä.

Netraudasta tuli mukava lähetys jo eilen, mutta ehdittiin vasta tänään noukkimaan se postista: takan luukku. Värivalinta osui kohdilleen paremmin kuin hyvin, sillä hiertopinnoitteen sävy Y009 on käytännössä sama kuin Narvin grafiittisävy.

Kuvat lattialaatoituksista, saunan löylyhuoneen valmiista katosta sekä pesuhuoneen viittä vaille valmiista katosta. Lisäksi vesieristeet tekniseen tilaan ja KHH:n lattiaan on aloitettu tänään, huomenna vielä kerroksia pintaan lisää.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s