Motivaatiokämppä irtisanottu

Laitoin tänään sähköpostia Lähivakuutuksen (vuokranantaja tälle motivaatiokämpälle) kiinteistösihteerille ja irtisanoin vuokrasopimuksen päättymään 30.4.2012. Muuttolaatikoita on pakattu jo jonkun verran (astioita ja lliinavaatteita lähinnä), joten muuttoihanuus se tässä tunkee pintaan.

Tänään on haalittu tavaraa pitkin pääkaupunkiseutua. Sisäovet ja -karmit, takaneduslasi, postilaatikko odottavat peräkärryssä huomista kuljetusta kukin omaan paikkaansa. Huomenna noudan 8 säkkiä lattian laatoituksessa tarvittavaa laastia ja muiden roudailujen ohessa kuskaan ne työmaalle.

Huomenna sitten kuvia taas pikkusen valmiimmasta saunasta, valkoisista tasoitetuista seinistä ja muusta mukavasta. Viikonloppuna maalataan ja maalataan paljon!

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

5 vastausta artikkeliin “Motivaatiokämppä irtisanottu”

  1. Varmasti hieno tunne! Kyllä tuo muutto on ihan eri kuin muutto sinne motivaatiokämppään. Tuskin tulee ikävä;) Tsemppiä loppumetreille.

    1. Ei tule ikävä, ei. Viimeksi tänään kotiin tullessa manasin mielessäni tuon eteishärdellin syvimpään helvettiin – siinä ei mahdu kuin nippanappa yksi aikuinen pukemaan tai riisumaan ulkovaatteita kerrallaan. Kahdesta aikuisesta ja lapsesta nyt puhumattakaan. Naapureiden kolinat ja kilinät aamuviidestä alkaen iltakymmeneen jatkuvine koiran räksyttämisineen. Osmankäämin tilalla ei kuulu tuommoisia – satunnaisesti Seutulaan kaartavat lentokoneet pitävät meteliä, mutta muuten on onneksi varsin hiljaista. Sitä odotellessa.

    1. Taittinger menee jäähtymään kyllä heti, kunhan viinikaappi on saatu asennettua paikoilleen parin viikon päästä.

  2. Jee! Tuo on selkeä Kotiin muuton merkki! Onnittelut siitä ja voimia muuttotohinoihin 🙂 Nuo sun kuvailemat eteishärdellit on tuttuja täältä meiänkin vuokrakämpästä.. Ne toivottavasti jää taakse, kun pääsee Kotiin 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s