Saunan lattian vesieristykset ja paljon muutakin

Eiliseltä kuvamateriaalia linkoiluvideon lisäksi.

 

Saunalla on Micke tehnyt lattian vesieristyksen siihen pisteeseen, että huomenna alkaa lattian laatoitus. Seinät ovatkin jo helmalaattoja vaille valmiina ja saumattuja, kuten kuvista näkyy.

Päärakennuksen puolella on tasoitusurakka edennyt Koivunen & Pojat toimesta saumausten osalta siihen pisteeseen, että huomenna laitetaan paikoilleen metalliset nurkkavahvikkeet oviaukkoihin ja aloitetaan varsinaisen tasoitteen ruiskiminen seiniin. Kattoon tulevan tasoitteen voi kuulemma maalatakin, jos niin halutaan jossain vaiheessa – ihan hyvä tieto tulevaisuutta ajatellen, jos hieman harmaaseen taittava valkoinen alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää.

Saunan laudepuut oli Micke noutanut tänään Hattulan Puusta ja ne odottelevat Liberonin spriipetsiä pintaansa viikonloppuna.

Vastaava mestarimme Kim piipahti tänään työmaalla ja kävimme kolmin läpi asioita, jotka pitää olla hoidettuna käyttöönottotarkastusta ennen. Nippu papereita allekirjoituksineen, kuvia ja leimoja, numerokyltit, roskapönttö, postilaatikko ja jonkunmoinen huolto-ohjekirja ja -suunnitelma. Siinäpä se. Paperihommat tulevat omalla painollaan, numerot, roskis ja postilaatikko on jo tilattuna ja pitäisi olla toimituksessa ensi viikolla.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa viikonloppua kohden.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

4 vastausta artikkeliin “Saunan lattian vesieristykset ja paljon muutakin”

    1. Kiitos Eeva! Lattia tulee saman näköistä laattaa, koko 300x300mm. Siitä nimitys kiviluola.

  1. Kannattaa katsoa että eivät vedä tasoitusta kaikkien sähkörasioide, keskuspölyimuri rasioiden yms yli koska kun niitä aletaan hakkaamaan esiin, saattaa tulla huti reikiä ja muutenkin rumaa jälkeä. Kokemusta on 🙂

    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä kilauttaa urakoitsijalle ja varmistaa asia.

      edit. Juu. Homma hoidossa. Rasian paikat kierrellään tarkasti ja käytetään sabluunaa peitelevynä, ettei ole rasia täynnä tasoitetta.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: