Raksatonttu ja ruiskutasoituksen valmistelut

Raksatontun kanssa käytiin läpi tänään vielä päärakennuksen tilanne ennen ruiskutasoituksen aloittamista. Tasoitusporukka oli laittanut omat välineensä jo valmiiksi ja maanantaina lähtee sitten homma toden teolla käyntiin.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Muuten tämän päivän touhut liittyivät – tuskin yllättää ketään – siivoamiseen, kaatopaikkakeikkaan sekä lumitöihin. Jonseredin kanssa temuaminen on alkanut jo pikkuhiljaa sujua ja enää ei tule läheskään niin hiki kuin ensimmäisillä kerroilla. Harjoitus tekee mestarin tässäkin asiassa.

Huomisen osalta pidetään raksavapaata. Jos ei sitten illalla kurvata ottamaan vielä lisää kuvia – tänään unohdin ottaa kuvat saunan pesuhuoneen saumatuista seinälaatoituksista sekä tulimuuriin puhkaistuista aukoista vesipataa ja kiuasta varten. Vesipadan alle pitää muuten hankkia palosuojalevyä – lämpenee valmistajan mukaan niin paljon, ettei asennusta voida tehdä vesieristetyn laatoitetun pinnan päälle suoraan. Samoin kiukaan yläpuolelle pitää laittaa jotain muuta materiaalia kuin sormipaneelia – suojaetäisyydet ei täyty… No, pieniä juttuja, mutta harmittaa ne joka tapauksessa – ainakin hetken aikaa.

Raksatonttu laittoi terveisiä kaikille – hyvin menee, mutta menkööt!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: