Kuvia saunan pesuhuoneen laatoista ja päärakennuksen upotettavista valaisimista

Terawattin pojat olivat taas saaneet aikaiseksi. Kävivät noukkimassa loisteputket ja asentelivat ”valoviirut” päärakennuksen kattoon, fiksasivat sähkökeskuksen asennuksia loppuun sekä asensivat ristikytkentäkaapin tekniseen tilaan. Samalla olivat tehneet väliaikaispistorasia-asennukset päärakennuksen keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen sekä saunatuvalle. Nyt siis meillä saa sähköä ihan suoraan seinästä, eikä pelkästään jonkun raksakeskuksen ja monenmonituisen jatkoroikan kautta! Jee!

Saunalla Micke oli pässy oikein hyvään vauhtiin seinien laatoituksen kanssa ja tänään puhelimessa käydyn keskustelun perusteella seinät valmistuvat tänään saumausta odottelemaan.

”Harrastuksen piikkiin” saa nyt laittaa yhden 20m kolmivaihevirtajatkojohdon eiliseltä. Saunalle kulkuväylää kinokseen avatessa hurautin lumilingolla johdon yli ja poikkihan se meni, että napsahti. Kyllä siitä vielä kalun saa ja onneksi meni poikki noin metrin päästä liitintä.

Tänään käytiin töiden jälkeen noukkimassa kyytiin laatoitussieniä ja -kumilastoja, pölypusseja raksaimuriin sekä makuuhuoneen tapetit (ainoat koko projektissa muuten).

Hankintoja tälle päivää eli laitettu tilaukseen: sisäovet ja niiden karmit, sisäovien kahvat, vessan ja kylppärin oven lukot ja talonumerot. Lisäksi meni tilaukseen GU10-kantaisia Osramin LED-polttimoita vessan ja kylppärin kattovalaisimia varten.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: