Loppusuoran hankintoja

Tänään käydään ihmettelemässä saunan laudemateriaaleja paikallisessa puutavaraliikkeessä. Eilen illalla pähkäilyn lopputuoloksena oli, että lauteet tulisi tehdä vähintään 140mm leveästä materiaalista, puulaji on vielä aikalailla avoinna, mutta todennäköisesti tullaan kallistumaan mitallistettuun kuuseen. Tarkoitus on käsitellä lauteet petsillä tai saunasuojalla tai vastaavalla, joten mitään lämpökäsiteltyä puuta ei tulla ottamaan. Yhtenä vaihtoehtona voisi olla 200x40mm haapa – katsotaan nyt ensin kuitenkin hintapolitiikka ja tehdään päätöksiä sitten sen pohjalta.

Tänään menee tilaukseen sisäovet sekä karmit. Päädyttiin Cellon yksipeilisiin laakamassiivioviin, jotka maalautetaan jollain sopivalla harmaan sävyllä Sarja-Maalaamo Oy:ssä. Pikaisen hintatarkistelun jälkeen tämä oli kustannustehokkain vaihtoehto, vaikkakin Domuksen sisustusovet hieman houkuttelivatkin teknisillä ratkaisuillaan.

Kiuas noukitaan keskiviikkona kyytiin, kodinkoneiden toimitusajan varmistamisen deadline lähestyy myös kovaa tahtia ja lumitöissä saa huhkia tällä viikolla varmasti ihan riittävästi. Liekö sitten siinä syy, vai mistä johtuu, mutta viime yönä nukutti normaalia paremmin – reipas ulkoilmassa tapahtuva liikunta tekee ihmeitä!

Terawattin asentajat ovat tänään olleet hommissa ja koodanneet EBTS-järjestelmää kuntoon. Varmistivat vielä sisähälytinsireenin sijoituksen puhelimitse aamulla – laitetaan se tekniseen tilaan, niin on jossain poissa silmistä (ääni kyllä varmasti kuuluu joka paikkaan sieltäkin). Ulkosireeni tulee sitten erikseen. EBTS:n lisäksi herrat asentelevat loistepuket ja valaisimien akryylikannet olohuoneen, ruokailutilan, keittiön sekä käytävän kattoon vielä tänään.

Illalla sitten lumitöitä. Toivottavasti nukuttaa yhtä hyvin niiden jälkeen kuin viime yönä!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Loppusuoran hankintoja”

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: