Rautakaupan välivarasto

Motivaatiokämpän nurkat täyttyvät kiihtyvällä tahdilla kaikenlaisesta rakentamiseen liittyvästä tavarasta ja pintamateriaalista.

Tänään on Netrautaan tehdystä tilauksesta toimitettu kahdella eri kerralla niin Rej-Designin pyyhekuivaimet kuin Hansgrohen suihkuseteistä kaksi, joissa ei ole juoksuputkea. Jälkitoimitus siis vielä tulossa.

Aiemmin hankittuja pintamateriaaleja on makuuhuoneen nurkassa notkumassa makuuhuoneiden laminaatit.

Huomenna olisi sitten vuoro vesieristeillä sekä saneerauslaastilla, jotka tosin kuskataan samoin tein työmaalle käyttöä varten – vesieristykset aloitetaan toivottavasti parin viikon sisään kunhan lattiavalut ovat riittävän kuivat.

Tänään olisi rouvalla urakkana jatkaa sormipanelien pintakäsittelyä Tikkurilan Zen petsivahalla. Värisävyksi valikoitui lopulta Tatami alun perin suunnitelmissa olleen tummemman Samurain sijaan. Käsittelykertoja tulee ainakin kaksi, ehkä jopa kolme ja päällimmäiseen kerrokseen vielä 0000-teräsvillalla kevyt kiillotus asennuksen jälkeen.

Allekirjoittaneella jatkuu venyily pakaroiden ja reisien avaamiseksi ja selkäjumin poistamiseksi. Lounaskin olisi varmaan ihan paikallaan tässä vaiheessa päivää, eikö?

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

5 vastausta artikkeliin “Rautakaupan välivarasto”

 1. Niin tuttua, niin tuttua…. Meillä näkyy kämpässä paikoin jo lattia! Laatoittaja tuli eilen raksalle hommiin, joten laattapakettien muodostamat lukuisat apupöydät katosivat yllättäen. Vielä tuossa olisi WC:n kalusteryhmä, komerossa asuu kompura, ja sieltä täältä löytyy pieniä sisustushankintoja. Liesi ja astianpesukone tilattiin kotiinkuljetuksella suoraan raksalle. Siellä on sitten oma vaivansa aina siirrellä niitä pois timpurin ja maalarin tieltä.

  Itse olin sunnuntaina kahden ja puolen tunnin (!) mittaisella kahvakuulatunnilla, ja sen jäljiltä käsivarret ja selkä jumittaa vieläkin. Eilen tehtiin tontilla kaatopaikkakuormaa, eikä se levyjen kantaminen ainakaan helpottanut oloa. Pitäisi varmaan kans venytellä.

  1. Llihashuollosta kannattaa pitää huolta. Ihan oikeasti. Se vartin venyttely voi pelastaa viikon totaalitekemättömyydeltä.

   Tsemppistä loppu-urakkaan Sulohelmeen!

 2. Meidän evakkokoti taitaa sitten olla sisustuskaupan väliaikaisvarastona…:D

  1. Meillä on sisustustavaroiden hankinta pysynyt kyllä hyvin hanskassa, kun kumpikin inhoamme pakkaamista ja muuttamista yli kaiken. 🙂 Mitä vähemmän on tavaraa, sitä sutjakkaammin sujuu muutto. Ja koska tarkoitus on asua rakentuvassa kodissa koko loppuelämä, aikaa sisustamiseen tulee olemaan riittämiin..toivottavasti.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s