Lukuvalot

Kuva Artemide.ca

Tämmöiset kotiutui meille tänään. Tai itseasiassa jo eilen, mutta vasta tänään saatiin ne siirrettyä raksalta tänne motivaatiokämpälle ja parempaan talteen ja käyttöön. Hienot on. Tosin ehkä hieman isommat kuin olin ajatellut, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Nyt pitää vaan olla tarkkana yöpöytien valinnan kanssa, että löytyy riittävän isot, joissa on tilaa pitää tuon lampun lisäksi kännykkää, iPadiä, kirjaa tai vaikkapa nessupakettia ja vesilasia.

Minulle tuli yllärinä se, että Tolomeo Mini LED on varustettu sisäänrakennetulla himmentimellä. Ei mikään huono juttu, vaan tuo lisäarvoa ja käytettävyyttä.

Valaisinjutut ovat olleet muutenkin tapetilla sekä eilen, että tänään. Micken kanssa ollaan pähkäilty puhelimessa saunan kuituvalosettiä ja sen asennusta, päärakennuksen käytävän katon valaisimien mukana oli tullut väärät kiinnitysruuvit (ei porakärkeä) ja eilen pätkähti siis osatoimitus valaisimista työmaalle asennusta varten.

Valaisimista ja valaistuksesta tulee kyllä sitten tarkempi selvitys myöhemmin, kunhan päästään siihen vaiheeseen, että ne valot toimivat. Villa Osmankäämin yksi hienoimmista jutuista (ainakin minun mielestä) on juuri valaistus – tosin on siihen panostettukin sitten senkin edestä.

Nyt unta palloon. Huomenna taas venyttelyä ja kotiaskareita.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s