Turvallisuudesta

Rakentamisen yhteydessä puhutaan paljon turvallisuudesta, mutta kuinka moni oikeasti investoi esimerkiksi kunnollisiin turvajalkineisiin? Meillä on raksahommia varten molemmilla Jalaksen Drylock -mallistosta kengät ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä.

Sisätöihin siirryttäessä (eli varsin pian!) täytyy päivittää jalkinekanta, koska nuo ulkokäyttöön tarkoitetut nilkkurit ovat todennäköisesti liian lämpimät kun sisällä touhutaan. Minulta onneksi löytyy kevyemmät alumiinikärjellä varustetut kengät, mutta Otolta sellaiset puuttuvat.

Kuva Jalas.

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

2 vastausta artikkeliin “Turvallisuudesta”

  1. Meilläkin kierrätettiin vanhat alumiinikärkiset turvakengät työpaikalta raksalle ja ne olivat muuten suureksi avuksi itselleni kipsilevyjä kantaessa, siihen kengän kärjelle kun pystyi rauhassa laskemaan levyn, ilman pelkoa varpaiden mustumisesta. Toivottavasti nuo teidän kengät on myös naulasuojatut, sillä kaikki kengät eivät nykyisin sellaisia ole. Meillä löytyi myös tarvittavat pölysuojaimet, suojalasit sekä liuotinpohjaisille maaleille sopivat suodattimet maskeihimme. Hartiapankkirakentajalla kun ei ole varaa sairastella, niin kannattaa suojatua niin hyvin kuin mahdollista. Tärkein turvallisuus asia on kuitenkin se maltti ja harkintakyky.

  2. Hitsiläinen…Mitenhän on meidän projektin laita? Hommaa vetää täysiverinen ammattilainen, joka muuten käytti turvakenkiä koko runkovaiheen ajan, mutta kun siirryttiin pintatöihin, niin jalassa näyttää olevan Salomonin lenkkarit, mulla on Eccon jalkaan potkaistavat kengät ja muurari näyttää keekoilevan crocseissa paikalla…Hyvä, kun olette varustautuneet ASIANMUKAISESTI!!
    Väliseinien kittausten hiontavaiheessa yritin kerran käyttää isännän mulle kiikuttamaa kasvosuojainta, mutta kun hengittämisestä ei tullut mitään niin jätin suojan siihen…Oli vähän tukkoinen olotila sen jälkeen.
    Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, että oma harkintakyky on parasta turvallisuutta! Mukavaa viikonloppua teille! 😀

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: