Sisustusasiaa

No nyt alkaa sitten näiden valmiiden pintojen, huonekalujen sekä koneiden ja laitteiden kanssa puljaaminen sekä ihmettely. Tarkempaa suunnitelmaesittelyä saa vielä hetken odotella – huomenna on työmaapalaveri, johon tulevat Lillehammerin Minna ja Johanna, Domuksen Miia, Micke sekä me. Sen jälkeen pitäisi olla aikalailla selvää, mitä tulee mihinkin ja miten päin.

Tänään ansiotöissä touhuamisen lisäksi käytiin Micken kanssa puhelinpalaveria paristakin asiasta. Liesikuvun asennus ja sen vaatimukset koolauksille, saunarakennuksen sekä päärakennuksen kylppärin kattoihin asennettavan sormipaneelin toimitusaika ja värisävy sekä lumitöiden tarpeellisuus tiluksilla (ei kuulemma tarvinnut mennä – huomenna sitten illalla oikein urakalla) olivat asialistalla. Tecluxin ensimmäisestä tavaraerätoimituksesta puuttuneet olohuoneen valokehän yhdys- ja kulmapalat ovat lähteneet tänään lentorahdilla suoraan tehtaalta työmaalle ja ensimmäiset Xal:n rungot on jo asennettu vaatehuoneen kattoon.

Koska lumitöihin ei tarvinnut mennä, suuntasimme töiden jälkeen ensin Laattapisteelle Vantaalle, jossa pällistelimme – mitäs muutakaan – wc-istuimia. Idon pöntöt jäävät kyllä meidän osalta hankkimatta ja valinta tehdään näiden kahden välillä:

Kunhan saamme lopullisen tarjouksen hintoineen, niin valinta on helppo. Molemmat pyydettiin hinnoittelemaan hidastesaranalla varustetulla valkoisella kannella. Laattapisteeltä laitetaan sitten laatat tilaukseen, kunhan tämä pönttöasia saadaan pois päiväjärjestyksestä.

Laattapisteeltä suunnistimme Vantaan Ikeaan ihmettelemään vielä kertaalleen WC:n ja kylpyhuoneen kalusteita. Kaapit ja laatikot tulevat Godmorgon-sarjasta ja tammiviilutettuna. Linkin takaa löytyvä seinäkaappi tulee pikkuvessaan pöntön yläpuolelle. Posliinialtaat tulevat myös samasta sarjasta.

Ikea-reissun tarkoitus oli käydä hakemassa muuttolaatikoita, mutta silmiin osui Klinthult-tuoli, joka oli poistomyynnissä hintaan 20e/kpl. Poistimme hövelisti koko Vantaan Ikean varastosaldon eli kolme kappaletta. Nyt on tuolit saunatupaan tai terassille.

Siinäpä sitä maanantaille touhua. Huomenna siis iltapäivällä töiden jälkeen palaveria työmaalla kiintokalusteiden tarkistusmittauksen ja sisustusasioiden tiimoilta ja siitä ilta jatkuu lumitöiden parissa niin pitkään kuin virtaa riittää.

Taidan ottaa yhden oluen varuille jo tänään – huomenna ei ole varmuutta, pysyykö sitä hereillä riittävän pitkään…

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: