Istuntoasiat

WC-istuimet pitäisi kaivella jostain.

Alunperin oli ajatuksena tehdä seinä-wc:t, mutta hetken aikaa mietittyämme tulimme siihen lopputulokseen, että mennään lattiamallisella istuimella kuitenkin. Halvempi kokonaiskustannus verrattuna seinämalliseen vaikutti osaltaan, mutta käyttömekanismin huolto, korjaus tai kokonaan vaihto uuteen jäivät askarruttamaan myös. Lattiamallisessa homma hoituu ainakin näin insinöörilogiikalla helpommin.

Tällä hetkellä on haarukoinnin kohteena IDO:n Seven D Image ja Pozzi-Ginori Join.

Seven D:ssä olisi vakiovarusteena mukana soft-close kansi.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Istuntoasiat”

  1. Seven D Image saisi täältä äänen. Eipä oo muuten ennentullut ajateltua edes tuollaisen seinämallin huolto ja muita toimenpiteitä, että kuinka hoituu. Ihasteltua vaan että ompas ne kivan näköisiä. Mutta ei tule kyllä meillekkään, joissain asioissa (tai aika monessakin 😉 ) pitää säästää.

  2. Meillä on yksi lattiamalli ja yksi seinämalli (pozzi). Ja kyllä se seinämalli on satakertaa mukavempi siivota (siis sekä pytty että pytyn ympärillä oleva lattiapinta). Mutta tuossa kyseisessä mallissa on hassu pallomainen kansi (en tiedä onko lattiamallissa sama), eli jos käyttää pytyä joskus jakkarana (kun vahtii lapsia kylvyssä ja jossain sitä on istuttava..on se vaan niin pitkä toimenpide :)) niin pozzi on todella epämukava. muuten ihan loistopytty. huollosta en osaa vielä sanoa kun tarvetta ei ole ollut….onneksi.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s