Puhallusvillat!

Puhallusvillat pöhistään kuulemma paikoilleen tänään, jos vain kotitien liukkaus antaa siihen mahdollisuuden. Villa Osmankäämiin noustaan varsin jyrkkää mäkeä ylös ja talven rakentamista ajatellen on ollut pientä tutinaa ainakin minulla puntissa, että onnistuukohan kaikkien tavaroiden ja tarvikkeiden saaminen pihaan kaikkien tieteen ja taiteen sääntöjen mukaisesti.

Olohuoneen rappujen muurauskin tapahtuu tänään tai viimeistään huomenna. Lattiavalun betoniliiman hionta on vuorossa vielä tällä viikolla ja ensi viikolla alkaa olohuoneeseen nousta takka.

Valaisimet on tilattu toimitettavaksi työmaalle ja seuraavaksi pitäisi alkaa suunnittelemaan muiden pintamateriaalien tilaamista – eli parketti ja lattia- sekä seinälaatat. Tapettiakin tulee muutamalle seinälle, joten sekin pitää laittaa tilaukseen vesikalusteiden ohella. Pyyhekuivaimia haarukoitiin viime viikolla Rej-Desiginin valikoimista ja ulko-ovien valinta huipentuu ensi viikolle sekin. Sisäovet taitavat kallistua Jeldwenin suuntaan, mutta pitää vielä tarkistaa muutama yksityiskohta hinnan lisäksi.

Tänään on mennyt päivä ainakin minulta totaalisesti penkin alle. Migreenikohtaus herätti yöllä klo 03:07, jonka jälkeen onkin päivä tuntunut todella pitkältä. Edellisestä tälläisestä kohtauksesta on onneksi aikaa pari vuotta – lievempiä toki on ollut aina silloin tällöin. Nyt alkaa pikkuhiljaa tuntua siltä, että elämä voittaa ja voisi nauttia esimerkiksi aamupalaa, lounasta ja jotain välipalaa. Päivällisen sitten siihen heti perään.

Tarkoitus oli mennä tänään raksalle katsomaan niitä puhallusvilloja sekä siivoamaan, mutta jää nyt väliin. Paremmalla sykkeellä sitten viikonloppuna.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s