Kiintokalusteet tilattu

Tänään kävimme vielä kertaalleen läpi Domuksen Miian kanssa kiintokalusteet sekä niiden varusteet niin keittiössä, tuulikaapissa, eteisessä, kodinhoitohuoneessa ja kaikissa makuuhuoneissa, vaatehuonetta unohtamatta.

Pieniä viime hetken muutoksia tuli vielä matkaan ja kunhan ne saadaan selvitettyä, niin laitamme kuvia tänne ja käydään tarkemmin läpi mitä tulee mihinkin ja miksi.

Miia tulee tekemään tarkistusmittaukset työmaalle 7.2. ja kalusteet toimitetaan asennettavaksi viikolla 10. Asennusaikaa jää siis meille useampi viikko, joka on toivottavasti riittävästi. Kodinkoneiden toimitusta haarukoin tältä pohjalta viikolle 11, jotta voidaan varmistaa heti koneiden asentaminen paikoilleen.

Kolmisen tuntia siinä meni kaikkinensa, mutta uskon, että hyvä siitä tulee.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Kiintokalusteet tilattu”

  1. Aika samaa tahtia kyllä taitaa mennä, kiintokalusteet meilläkin tulee muistaakseni viikolla 10. Viimehetken muutoksia tuli myös meillä, ja vielä pähkäilään kylpyhuoneen altaan kanssa. Putki siellä on 10cm väärässä kohdin, liian lähellä seinää jotta siihen ei domuksen malja-allas mahdu. Ma domukseen katsomaan toista allasta, olisi vain niin paljon helpompaa nyt että sitä kautta tulisi asennuksineen kaikki.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: