Joulusiivous

Tein etukäteen ja ”turhaan”, koska Micke, Petski ja Oskari menevät vielä huomenna hommiin työmaalle. Perjantaina ei ole tiluksilla touhua poislukien Asko, joka kaivureineen hoitaa vedenpaisumuksen sille kuuluviin uomiinsa ja putkiinsa.

Neljä jätesäkillistä roskaa ja rojua eli kipsilevyn paloja, villasoiroja, puupalikoita yms. Imuriin vaihdoin uuden pölypussin ja putsasin ainakin alustavasti suodattimen. Kuvia räpsin taas reilusti – lähinnä sähkövedoista sekä seinistä. Tylsääkin tylsempää katseltavaa, mutta muistiinpanoiksihan nämä on tarkoitettu – taiteellista vaikutelmaa ei haeta.

Huomasin siivotessa, että kannattaa aloittaa imuroinnilla ja harjata vasta sen jälkeen imuriin mahtumattomat roskat kasalle ja jätesäkkiin. On huomattavasti helpompi hengittää, kun ei ensin pöllytä kaikkea sahanpurua ja kipsilevymohkää ympäriinsä ja ilmaan, vaan imaisee ne imuriin ja vasta sitten aloittaa irtoroskien siivoamisen.

Saahan aloittaa jo pakkaamisen muuttoa varten? Saahan?

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

4 vastausta artikkeliin “Joulusiivous”

  1. Meillä olisi jouluviikolla siivousurakka edessä. Timpurit tulevat takaisin vasta tammikuussa, ja nyt on hyvää aikaasiivota pihalta roskat. Mutta miten eriltä sisällä alkaa näyttääkkään kun huoneet alkavat hahmottua. Nyt on ihana käydä ja fiilistellä, ja tietyllä tavalla alkaa tuntumaan jo kodilta.

    1. Näyttää kyllä todella erilaiselta jo nyt, vaikkei kaikki seinät vielä pystyssä olekaan. Seuraava rypistys omalta osalta olisikin sitten maalata kaikki seinäpinnat.

  2. No toki saa! Kannattaa aloittaa vaikka käyttövaatteista ja hammastahnasta sun muusta harvoin tarvittavasta 😉

    Hyvältä teillä kyllä näyttää, oon edelleen kade!

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: