Lattialämmitysputket ja lattiakaivot

Tylsääkin tylsempi postaus, mutta laitetaan muistilapuksi kuitenkin tänne. Eli raudoitukseen surrattuja lattialämmitysputkia ja kylpyhuoneen ja saunan unidrainit sekä päärakennuksen lattialämmityksen jakotukki – olkaa hyvät. Saunalta piti ottaa kuva lattialämmityksen sähkökaapelista, mutta kamera unohtui tänään aamulla kotiin ja kuvat siis ottamatta. Huomenna uusi yritys. Samalla voisi ottaa kuvia niinkin mielenkiintoisesta asiasta kuin ikkunasmyykit. Ne on asennettu jo saunan terassin puolesta ikkunaa lukuunottamatta. Piipuissa on pellitykset ja hatutkin päällä, joten nyt uupuu enää ne tulisijat, että pääsisi lämmittämään.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Ai niin. Terassien ja kuistin rimoitukset on melkein valmiita jo. Pari kuvaa niistäkin eksyi mukaan. Värisävy tulee tummumaan, kunhan ensi kesänä saadaan sudittua pari kerrosta Woodexia pintaan. Nyt rimoissa on vasta yksi käsittelykerros.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Lattialämmitysputket ja lattiakaivot”

  1. Terve,

    Iski tuossa silmään, että onko sulla unidrain takana 2×2 puu? Ja jos on niin jääkö se lattiavaluun? Oma vastaava kertoi, tuon viemärin tarvitsevan todella tarkan tuenna valussa ettei pääse liikkumaan. Oli kuulemma yhdessä kohteessa mennyt valut uusiksi.

    1. Moi! Ja kiitos kommentista!

      2×2 siellä möllöttää, mutta se on tuettu seinän runkopalkkiin parilla laudalla. Näistä ei jää mitkään valun sisälle (AFAIK), joten mielenkiintoiseksi tämä menee. Rakennusurakoitsijamme Micken kanssa oli puhetta, että valavat Unidrainit ensin käsipelillä paikoilleen ja varsinainen lattiavalu tehdään vasta sen jälkeen. Näin varmistetaan se, että Unidrainit ovat just eikä melkein paikoillaan. Pitääpä muuten varmistaa tämä vielä Mickeltä.

    2. Varmistin vielä Mickeltä tänään, että miten tuo on tarkoitus tehdä. 2×2 tai muukaan puutavara ei jää valun sisään ja paikoillaan tuo pysyy kyllä. Etukäteen tuohon ei valeta mitään kakkua ympärille, vaan kura sohitaan varovasti ympärille samalla, kun muukin lattiavalu tehdään.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s