Blogi talteen

Jokun aikaa on pyörinyt mielessä tämän rakennusaikaisen höpinän ja kuvatulvan taltiointi kirjahyllyyn sopivaan muotoon. Google on ystävä ja vaihtoehtoja löytyi – Blurb vaikutti pikaisella tutustumisella ehkäpä sopivimmalta.

Kansi- ja kokovaihtoehtoja on vähintäänkin riittävästi ja leiskojakin tuntuisi olevan sopivasti. Jos haluaa virittää homman äärimmilleen, niin voisi Prolinen avulla tai InDesignin käyttöä opiskelemalla ja blogista PDF:n vääntämällä saada just sellaisen kirjan kuin haluaa. Sivumäärä tuntuu olevan ainoa rajoite.

Onko kukaan muu kanssablogaaja tuuminut samaa?

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

5 vastausta artikkeliin “Blogi talteen”

  1. Heippa!

    Olen kyllä miettinyt samaa, mutten itse asiassa tiennyt, että koko blogista voisi saada kirjasen – kiitos siis vinkistä! Sen sijaan olen miettinyt kuvakirjan teettämistä ihan selailukappaleeksi omaksi ja tuttavien iloksi. En tosin vielä ole saanut sitä teetettyä.

  2. Juu, raksa-ajan kuva(&sana)kirjaa olen miettinyt, mutta ehkä tuollainen kirja tulee tehtyä ”vain” parhaista valokuvista ja raksa-aika jää pikku hiljaa vain muistoksi 🙂 Tosin autotallia pitäisi ruveta ensi keväänä…

    Blurbbia olen katsellut minäkin, ja muista blogeista jonkin verran myös sen käyttökokemuksista lukenut. Jos kirjaa lähtee tekemään, niin sen pitää olla hiano!

  3. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä vilkaisemassa. Itse olen tallentanut omat blogikirjoitukseni+kuvat vanhanaikaisesti muistitikulle…eivätpä häviä ihan ensimmäisenä, jos bloggeriin tulee joku hässäkkä. Mietinnässä on ollu myös jonkinlaisen painetun version työstäminen teksteistä sitten joskus, kun projekti on valmis. Blogi saattaa jäädä elämään omaa elämäänsä raksan jälkeenkin, mutta lähinnä rakennusaika olisi ainakin dokumentoitu.

  4. Tuohan on aivan loistava idea. Vielä kun jättää tyhjiä sivuja loppuun, voi myöhemmin täydentää kirjaa talon elämällä valmistumisen jälkeenkin, tai käyttää esimerkiksi vieraskirjana.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: