Hormia pukkaa

Tänään vuorossa taas – ylläri, ylläri – siivousta raksalla. Peräkärryllinen roskia ja eristeiden jätepaloja pienjäteasemalle pikaisen pihan ja sisätilojen siistimisen jälkeen. Lisäsi rouva maalasi viikonloppuna suditut ulkoverhouksen rajoihin tulevat rimat toistamiseen.

Muurari-Kim oli saanut saunan hormin valmiiksi ja slammattua yläpohjan osalta. Katolla en käynyt kurkkimassa, että oliko hattukin muurattu valmiiksi – uskoisin, että oli. Päärakennuksessakin oli hormia jo reilusti kolmatta metriä muurattuna – huomenna varmaankin jo ollaan harjassa ellei jopa ylikin.

Tänään tapahtui vaihteeksi se, mistä niin monessa blogissa on kirjoitettu jo aiemmin – kamera jäi kotiin. [sarkasmia]Tiiliseinän kuvaaminen kun olisi ollut niin kivaa ja mielenkiintoista.[/sarmasmia] 🙂 Vaihteeksi siis meilläkin tätä unohtelua.

Märkä-kuivaimuri pitää käydä hankkimassa pikapuolin – sisätiloissa ei harjalla tee enää mitään, vaan pölyt ja roskat pitää saada imettyä pois sen sijaan, että niitä pöllyttelee ympäriinsä. Valinta on tehty jo: Kärcher NT351 eco. Jää tuo vehjes sitten autoimuriksi ja törkyisempään siivoukseen kuin keskuspölynimurilla viitsii/kehtaa/uskaltaa tehdä – ja niin tietysti: tuolla saa putsattua sen keskuspölynimurinkin sisältä, kun on tarvetta.

Micke, Petski ja Oskari olivat asennelleet tänään jo melkoisen määrän lisää SPU-levyjä päärakennukseen.

Kuvia tulossa siis loppuviikosta.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

2 vastausta artikkeliin “Hormia pukkaa”

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s