Uusi tunnustus

Saimme uuden tunnustuksen Pienen perheen pieni koti -blogista.

Tämän tunnustuksen saajan pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus 8:lle blogille eteenpäin
3. Ilmoittaa näille 8:lle asiasta
4. Kertoa 8 satunnaista asiaa itsestään

Noh, minä olen pahis enkä jaa tätä eteenpäin, halukkaat saavat sen poimia täältä mukaansa. 😉

Kiitän kauniisti Kirsiä tästä, on mukava raottaa elämää raksan ulkopuolellakin – ja tottakai lukea myös muiden ”siviiliasioista”. 🙂

Satunnaisia asioita Osmankäämin väestä; Otto lisännee kommenttinsa tähän mukaan myös myöhemmin.

1. Apple. Meillä on pari MBP:a, Mac Pro, iPad, iPhone jne.. Ai miksikö? Koska ne vaan toimivat. Töissä joutuu tappelemaan PC:n kanssa aivan riittävästi, kotona on mukava olla huoleton.

2. Nikon. Valokuvauksessa olemme valinneet (siis Otto on) merkiksemme Nikonin. Jossain kohdassa pitäisi kalusto päivittää, mutta tällä hetkellä rahavarat on tiukasti sidottu rakentamiseen.

Otto: Onhan meillä muitakin kameroita kuin Nikonin tuottamia – Mamiya 645 PRO TL, Holga 120GN, Canon Ixus 50, rouvan isältä saatu 35mm:n filmikamera ja allekirjoittaneen ensimmäinen oma kamera – Olympuksen filmipokkari. Ja päälle sitten vielä sekalainen seurakunta kaikenlaista muutakin kuvauskalustoa. Studiosalamat ja taustakartonki telineineen puuttuu vielä.

3. Audi. Ajamme tyytyväisenä Audi A5 Sportbackilla. Paras omistamani auto ikinä. Otto lienee kanssani samaa mieltä.

Otto: Just näin. Kakkoskulkine Citroen C4 on ”ihan kiva”. Sillä pääsee paikasta toiseen ja pienellä kulutuksella. Tosin ei tuo Audikaan mikään juoppo ole. Matka-ajossa menee kesärenkaillakin 5,5l/100km, talvirenkailla pääsee alle viiden litran. Ranskatar lipuu maantiellä 4,5l/100km ja motarilla/kaupungissa sitten lähemmäs viittä.

4. Kamahomous. Emme tykkää omistaa turhaa tavaraa (vaikka sitäkin nurkista varmasti löytyy!), mutta ne kamat mitä meille hankitaan, on syytä olla sitten kunnollisia.

Otto: Mielummin laadukasta ja vähän kuin ylenmäärin roinaa. Laadukas ei välttämättä tarkoita aina kallista, vaan sopivan hintaista.

5. Häät. Jep, hääkuume alkaa vähitellen jo poltella. Reilu 4 viikkoa vielä. 🙂

Otto: 😀

6. Värit. Onneksemme meillä on yhteneväinen maku sen suhteen, että kotiimme ei tule sinistä. 😉

7. Ruoka. Inhokki ja intohimo. Arvostamme suuresti hyvää ruokaa ja valmistamme sitä itse. Tai no, Otto valmistaa, minä etsin reseptejä ja säädän välissä mitä osaan.

Otto: Motivaatiokämpän täysin toimimaton keittiö ahdistaa ja lujaa. Onneksi ensi keväänä pääsee isoon, väljään ja toimivaan keittiöön kokkaamaan!

8. Perhe. Tärkein asia.

Otto: Kyllä!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: