Raksavapaa viikonloppu

Väliin taas vähän lepoa, jotta jaksaa taas painaa. Takana on useampi viikonloppu maalisudin varressa, joten tilanteen ollessa maalusten osalta viittä vaille valmis raksalla, päätimme ottaa siirtymän Pohjanmaalle ja viettää mukavaa viikonloppua rouvan vanhempien luona lepäillen, pienimuotoisia pihahommia tehden ja ihan vaan oleillen.

Tai no, melkein raksavapaa viikonloppu. Sähkösuunnitelman osalta olen tehnyt viimeisiä viilauksia Zogen Sähkön kanssa puhelimitse – puhtaaksi piirretyt suunnitelmat pitäisi olla käytettävissä maanantaina ja sitten päästään hieromaan sähköurakan hintaa kohdilleen. Micke ja Asko virittelevät päärakennuksen edustaa siihen kuntoon, että siihen voidaan ajaa eristekuormat tuovalla perälavanostimella varustetulla kuorma-autolla. Rouvan kanssa ollaan pähkäilty alustavasti Tallinnan rautakauppoihin suuntautuvaa reissua, jolloin haalittaisiin kasaan ainakin sisustusmaalit, Aco-/Unidrainit märkätiloihin ja ehkäpä jotain muutakin – pähkäily jatkuu siis vielä.

Tänään on nautittu aurinkoisesta kelistä, maamon slow-foodista (4 tuntia uunissa paahdettua kassleria kera juuresten) ja illasta vielä saunaan. Kyllä kelpaa! Kiitos maamo ja mafa!

Ensi viikolla luvassa:

 • IV-putkien asennus alkaa
 • takan perustusten (ja ilmeisesti myös hormien) muurausta
 • ikkunat (ihan vähän jännittää)
 • lisää puutavaraa raksalle
 • eristekuorma SPU:lta (käsittääkseni lähes suoraan tehtaalta)
 • kuvia jostain muusta kuin maalatusta ulkoverhouspaneelista

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

2 vastausta artikkeliin “Raksavapaa viikonloppu”

  1. Tuli kyllä tarpeeseen. Lehtien haravointi appiukkokokelaan kanssa oli oikein mukavan rentoa vastapainoa ”hampaat irvessä” maalisudin heiluttamiselle.

   Pitää yrittää muistaa ottaa ainakin pari-kolme vapaata viikonloppua tässä vielä ennen kuin projekti valmistuu, jos vain suinkin pystyy. Pysyy päänuppi ja muukin kroppa paremmassa kuosissa, kun huilaa aina välillä – ja nukkuu univelat pois…

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: