Ikkunoita odotellessa

Ikkunatoimitus Domukselta lähestyy päivä päivältä ja ainakin minulla kämmenpohjat hieman hikoaa jo. Onko mitat oikein? Puuttuuko jotain? Onnistuuko asennus niinkuin on suunniteltu? Ja viimeisenä – niin monesta muusta rakennusblogista lukeneena jo hieman vainoharhaisenakin – onko ikkunat sellaista laatua kuin ollaan tilattu (tai no, Mickehän nuo tilasi ja hoiti muutenkin)?

No, tuo selviää sitten aikanaan. Jännitystä oli muutenkin raksalla, kun pumppasimme päärakennuksen pohjoissivulla sijaitsevan maalämpökaivon kaivannon tyhjäksi sadevedestä – jääkö Kymppiputken Tero jumiin kaivannon liejuun vai ei asentaessaan putkia. Viime viikolla homma oli hoidettu ja jäljistä päätellen onnistunut ilman miehistötappioita. Porakaivoon asennettu pumppukin on nyt asennettu lopullisesti paikoilleen – vielä pitää tehdä sähköasennukset. Molempiin kaivantoihin pitää vielä asentaa kaivonrenkaat ja -kansi – betonista kaikki. Askolle on siis hommia ensi viikolla kunhan kotiutuu työreissultaan Laheest.

Mitäs muuta? Maalattu on koko viime viikko – kaikki arki-illat kuin myös lauantaina ja sunnuntaina. Alkaa tuntua taas käsivarsissa – tenniskyynärpää ei oikein tykkää. Rouvakin valitteli, että ranteet ja sormet on kipeät. Onneksi ei ole enää paljoa jäljellä ja päästään taas touhuamaan jotain muuta. Luultavasti kantamaan gyprocia tai jotain muuta kivaa!

Micken vuokraamien telineiden purku on ollut ohjelmassa nyt alkuviikosta – huomenna pääsee toteamaan tilanteen paikanpäälle. Samalla päästään ihastelemaan terasseja sekä pääoven kuistia.

Jospa sitä singahtaisi ruokakauppaan ja tekisi perheelle iltapalaa. Samalla voisi suhauttaa tuolla uudella Sodastreamerillä kuplajuomaa kyytipojaksi.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

3 vastausta artikkeliin “Ikkunoita odotellessa”

  1. Välitän teille kavereiden kokemuksia eli heille tuli Kannustalo ja he valitsivat pakettiinsa ennemmin Domuksen ikkunat kuin Tiivin. Ja ovat toistaiseksi ainakin olleet tyytyväisiä 🙂 Toivottavasti teidänkin ikkunat on hyvät!

    1. Kyllä Domuksella on omaan ei-niin-empiiriseen tutkimukseen perustuen parempi maine kuin esim. Tiivillä tai muilla toimittajilla. Eniten näin insinöörinä kiinnostaa olohuoneen ja ruokailutilan isot Schuko-ikkunat ja niiden asennus. Harmi, kun ei ole enää lomaa, niin ei pääse paikanpäälle katsomaan asennusta ja ottamaan siitä kuvia tai videota. Oppisikohan Micke käyttämään tota meidän pokkaria, jos ulkoistaisi tuon kuvaushommankin? Pitääpä kysäistä herralta, kun torstaina nähdään.

      Ja kiitos Jane kommentista!

  2. Meillähän on kokemuksia Domuksen ikkunoista, mutta nekin alkujaan ikävät kokemukset hoituivat mallikkaasti heidän reklamaatio-osaston nopean ja asiallisen toiminnan ansiosta. Kerronpa vielä, että eräälle meidän tulevalle naapurille tuli myös ikkunat Domukselta eikä niissä ole ilmennyt mitään vikaa, joten rauhallista odottelua teille! 😀

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: