Tunnustus

Olipas mukava aloitus tälle viikolle, kun Jane Unelmana Koti -blogista antoi meille tunnustuksen.

Tunnustuksen saajan tulee vastata viiteen kysymyseen. Meillä kun on kaksi kirjoittajaa, vastaan Oton osuuksiin ”TuttuJuttu” -periaatteella.. saa sitten tulla korjaamaan jos menee kovasti metsään.

Otto: Lisäilin omat vastaukset tuohon jokaiseen kohtaan rouvan vastauksien alle. Aika hyvin osui.

1. Lempiruoka: Itse tehty hyvistä raaka-aineista valmistettu eväs. Meillä ei juurikaan käytetä puolivalmisteita.

Otto: Pitää paikkansa. Kunnon sisäfilepihvi on hyvää, savustettu kala herkkua ja jälkkäriksi muurinpohjalettuja itsetehdyllä hillolla.

2. Lempimakeinen: Otto pitää lakritsasta (Brunbergiltä tottakai!) ja rouva vannoo suklaan nimiin..

Otto: Brunbergin laku on vaan niin hyvää… Tumma (siis yli 80%) suklaa on kans herkkua.

3. Lempiluettava: Yhteistä lempiluettavaa tuskin edes on, rouva kahlaa läpi tällä hetkellä Charlaine Harrisin tuotantoa alkuperäiskielellä  -aivot narikkaan!

Otto: Sormusten Herra -trilogia on tullut luettua läpi muistaakseni 16 kertaa. Kaipa sen voi luokitella jo lempilukemiseksi. Ammatillista lukemista (lähinnä HBR ja MIT Sloan Management Review) tulee kahlattua nykyään niin paljon, ettei oikein muulle ole jäänyt aikaa. Näiden raksablogien ja raksaamisen lisäksi siis. Aloitettuna on JRR Tolkienin englanninkielinen runokokoelma – kun vaan sais joskus aikaiseksi kahlattua loppuun.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Käsillä? 😀 No Otto puuhastelee huonekalujen ja muun parissa, rouva taas neuloo ja virkkaa..

Otto: Auton hinkkaaminen käsipelillä (siis pesu, vahaus ja puleeraaminen noin muutenkin) käy varmaan tähän kans vastaukseksi. Puun käsitteleminen muodossa jos toisessa on kyllä todella kivaa ja palkitsevaa. Motivaatiokämpällä ei oikein ole paikkaa tehdä mitään, vaikka noita sähkötyökaluja onkin kertynyt nurkkiin jo kohtuullinen kokoelma. Tasosirkkeli, yläjyrsin ja sorvi olis kivat olla olemassa – ehkä joskus sitten…

5. Lempielokuva: Elokuva, joka tulee katsottua säännöllisin väliajoin on Fight Club.

Otto: LOTR-maraton on tullut pidettyä kerran vuoteen tuon Fight Clubin lisäksi. Special Extended Editionina tietysti. Kaikkia extroja en ole vieläkään katsonut läpi, vaikka joskus on ollut kovakin yritys.

Sitten tämä pitäisi vielä jakaa eteenpäinkin.. Koti Hem Home-saa tunnustuksen ainakin, samoin Talo harmaa – ja punainen ovi. Molemmat raksablogeja.

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

2 vastausta artikkeliin “Tunnustus”

    1. Tässä tuli samalla vedettyä tulevien häiden leikki-osuus, joten ei tarvitse niitäkään enää suorittaa. 😉 Hyvin vaimo näemmä miehensä tuntee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: