Eristeet seiniin ja referenssikohteeksi ryhtyminen

Eilen illalla pidimme työmaalla palaveria Micken ja SPU Eristeiden Ari Tannin kanssa. Tapaamisen alullepanijana toimi NB-Energiatalojen Micke, joka vinkkasi sekä meille, että Arille Villa Osmankäämin mahdollisesta sopivuudesta SPU Eristeiden referenssikohteeksi. Ja mikäs siinä – mielellämme lähdemme mukaan kertomaan kokemuksista ja tuntemuksista nykyaikaisesta passiivirakenteesta, joka on toteutettu SPU Eristeiden tuotteilla.

Ari kurvasi työmaalle iltapäivällä neljän jälkeen ja tarinaa eristeistä sekä niiden tuotannosta, eristystekniikoista ja -rakenteista, työkaluista, jääkiekosta sekä elämästä passiivi- ja matalaenergiatalossa riitti pari tuntia – pirkanmaalaisella aksentilla sävytettynä. Ari lupasi tulla piipahtamaan työmaalla myös uudestaan – tiedä sitten houkutteliko mainostamamme Brunbergin tehtaanmyymälä piipahtamaan Porvoossa vai mikä… 🙂 Tästäkin kerromme varmasti lisää, kunhan Ari taas raksalle ilmaantuu.

Villa Osmankäämi on siis jatkossa SPU Eristeiden referenssikohteena ja meidän tarinaa voi seurata myös SPU:n sivujen kautta. Tervetuloa myös niiden kautta blogiimme löytäneet uudet lukijat!

Eristeiden asennus meillä alkaa parin viikon kuluttua kunhan ulkovuoraus on ensin tehty kokonaan, runkokatselmus pidetty (23.9. klo 9 aamulla) ja Micken porukan kiireet toisella työmaalla helpottavat.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s