Polttopuu-urakka loppusuoralla

Tällä viikolla on tapahtunut paljon. Niin töissä kuin raksallakin. Kulunut viikko on ollut todella työn täyteinen ja sama meno jatkuu vielä huomennakin, mutta onneksi näyttää siltä, että pieni hengähdystauko tai kevennetty touhupaketti on tiedossa seuraavaksi viikonlopuksi.

Keskiviikkona kävimme piipahtamassa raksalla siivoamassa ja rouva maalaamassa. Tänään jatkoimme viime viikonlopun touhuja eli rouva maalasi ja minä jatkoin polttopuiden kanssa vääntämistä työkaverin Nikon korvaamattomalla avustuksella. Aamupäivällä puoli kymmenen käynnistyi klapikone ja jaksoi puskea lähes kello neljään iltapäivällä. Lopputuloksena iso kasa klapeja (tai pilkettä) pinoamista odottamassa. Vielä jäi huomiselle urakkaa, mutta vankka uskomus on, että huomenna saan peitellä kaikki puut pilkottuna talvea odottamaan pressun alle.

Rouva on siis keskittynyt maalaushommiin. Micken ja kumppaneiden asentama ulkoverhous on nyt lähes kokonaan kahteen kertaan maalattuna päärakennuksen pohjoisseinustalla ja huomenna homma jatkuu eteläseinustan osalta. Länsi- ja itäpäädyt maalataan kunhan saadaan telineet siirrettyä.

Pääoven edustan terassin katos kattotuoleineen oli valmistunut perjantain aikana ja peltiseppä oli käynyt asentamassa saunarakennukseen peltikaton. Samalla pohjoisseinustalle oli ilmestynyt sadevesikourut.

Habitaressakin ”piipahdettiin” torstaina. Siitä erillinen postaus tulossa joko huomenna tai sitten vasta ensi viikolla – katsotaan nyt, kuinka pitkään huomenna raksalla viihdytään.

Maanantai-illaksi on sovittuna palaveri työmaalle. Siitä lisää ensi viikolla.

Kuvia:

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Polttopuu-urakka loppusuoralla”

  1. Jään innolla odottelemaan Habitare-postausta, kun en ihte sinne vieläkään pääse. Jospa joskus vielä 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: