Pihasaunameininkiä

Hesarissa oli artikkeli, jossa käsiteltiin pihasaunojen rakentamista myös kerrostaloihin. Hieno ajatus ja mahtavaa, että tämmöisiä myös toteutetaan.

Meilläkin pihasauna oli mukana suunnitelmissa alusta alkaen. Samaan rakennukseen saadaan vieraille oma tilansa, jossa voivat nukkua rauhassa. Juhlien ja illanistujaisten yhteydessä omien ja vieraiden lasten nukkuminen onnistuu paremmin, kun on rauhallinen oma tilansa ”rymyporukalle” ja nukkumattia odottaville.

Saunarakennuksen runko on pystyssä ja kattotuolitkin asennettuna. Tänään päästään ihmettelemään miltä saunan mittasuhteet vaikuttavat verrattuna päärakennukseen ja pohja- sekä julkisivukuvista muodostuneeseen käsitykseen. Kuvia sitten raksalla pyörähdyksen jälkeen.

Mainokset

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

2 vastausta artikkeliin “Pihasaunameininkiä”

  1. Pihasaunojen uusi tuleminen on tosi kiva juttu! Meillekin olisi sellainen tullut jos tontin koko olisi ollut edes vähäsen suurempi. Mutta nyt mennään tavis-sisäsaunalla ja yritetään saada lapset ja rymyporukat sopimaan samaan rakennukseen heh 🙂
    Jään odottelemaan kuvia!

  2. Pihasauna on toiveissa (sitten joskus) myös meidän pihaan. Kun talopakettia valitsin, niin kiinnosti kyllä myös sellaiset vaihtoehdot, joissa sauna olisi ollut erillisessä rakennuksessa talon välittömässä tuntumassa. Pihasauna on kyllä kiva juttu! Ehdin jo kovasti sellaiseen tykästyä, kun asuimme 40-luvulla rakennetussa talossa.

    Kuvia odottelen innolla minäkin!

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s