Normipäivä

Raksalla tänään ns. normipäivä. En nyt viittaa Kummelin legendaariseen Normipäivä-sketsiin, vaan muuten vaan perustouhuiluun – siivousta, paikkojen järjestelyä ja pikku puuhastelua.

Rouva suti pohjoispuolen räystäsaluslaudat toistamiseen, maalasi loput sateen takia kesken jääneet vielä asentamattomat räystäsaluslaudat ja onnistui maalaamaan myös oman naamansa siinä samalla. Itse keskityin siivoamaan loput jätepuut, muovit ja muut roskat sekä siirtelin muuta rojua parempiin paikkoihin. Suoritin myös ensimmäisen siivouksen talon sisällä, eli lakaisin ontelolaatan pinnan puhtaaksi sahanpurusta ja betonimuruista.

Tätä se varmaan tulee olemaan sitten ensi kevääseen saakka – siivousta, puuhastelua ja järjestelyä. Tietääpähän, mitä viikonloppuisin tekee. Talvella pitää listaan lisätä myös lumitöiden teko…

Päivän puuhastelusta osansa otti Pohjanmaalta toimitetut maitokärryt ja niiden kasaaminen. Muuten urakka olisi ollut varsin suoraviivainen, mutta työntöaisa ei mennyt paikoilleen ilman viilausta (ihan kirjaimellisesti siis). Kävin lainaamassa naapurin Voitolta viilan, jolla hinkkasin hitsauspurseet pois asennusta häiritsemästä. Hienothan niistä kärryistä tuli – vaatii vielä kerroksen tai kaksi jotain pintakäsittelyainetta, jotta kestävät paremmin vettä.

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

Yksi ajatus artikkelista “Normipäivä”

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: