Katseella seurantaa

Viikolla on tapahtunut taas lisää. Päärakennuksen pohjatyöt alkavat olla loppusilausta vaille valmiina ja anturoiden raudoituskatselmus on sovittu huomiselle iltapäivälle.

Kuvia eiliseltä.

Pikainen piipahdus tiluksille tämän päivän helteisessä kelissä sai ainakin minussa aikaan tyytyväisen hymyn – nyt tapahtuu jo ilman, että itse pitää tehdä koko ajan jotain. Päällimmäisenä syynä ehkäpä se, että urakkasopimus allekirjoitettiin eilen keskiviikkona ja Micke pääsee porukkansa kanssa lopullisesti huseeraamaan sovitun mukaisesti. Valmista pitäisi olla viimeistään 30.4.2012.

Tiluksille oli ilmestynyt tämän päivän aikana lautoja, rautoja, lavatolkulla Leca-harkkoja sekä styroxia ja laastiainekset. Työmaakoppiinkin oli ilmestynyt muita kuin vain omia työkaluja. Pitääpä muuten sopia pelisäännöt kopin käytön osalta ja siitä, mitä pidetään ja missäkin, että paikat pysyvät kunnossa ja tavarat tallessa heti alusta alkaen.

Iltapäivän vietimme ystävämme Sarin kanssa Porvooseen tutustuessa – Sari ei ollut kuullutkaan Brunbergin makeistehtaasta… Seuraavalla kerralla mennään kuulemma sitten ihan tehtaallakin käymään – Vanhan Porvoon myymälässä pyörähdettiin pikaisesti vilvottelemassa.

Suoritin eilen hankintoja liittyen rakennusprojektiin – ostin pokkarikameran. Kyllä otti koville, mutta nyt tuossa pöydällä latautuu uusi Nikon Coolpix P300. Sillä on tarkoitus ottaa sitten rakennusaikaisista kuvista ne räpsyt ja videopätkät (full-hd:na, tietysti!). Huomattavasti kätevämpää ja mukavampaa tuollaista pientä pokkaria on mukana kuljettaa kuin painavaa järkkäriä.

Huomenna vuorossa yksi virstanpylväs projektissa – menemme juhlistamaan lainvoimaista rakennuslupaa, allekirjoitettua urakkasopimusta ja viettämään muuten vaan mukavaa iltaa ravintola Nokkaan. Huomenna pitäisi myös tulla paineavaus poravesikaivoon – tosin mitään vahvistusta ei ole aiheeseen liittyen kuulunut.

edit: Kappas. Paineaukaisu olikin jo aamupäivällä. Pumppua uupuu vielä.

Advertisement

Tekijä: Otto.

Vajaa nelikymppinen insinööri rakennuttaa, harrastaa ja urheilee.

7 vastausta artikkeliin “Katseella seurantaa”

 1. no, niin! siellä on päästy hyvin vauhtiin! 🙂 tuo on niin kiva vaihe, kun on konkreettista tavaraa tontilla ja koko ajan tapahtuu näkyvää! Tsemppiä urakkaan!

   1. Meillä isäntä suunnitteli muuttotalkoita juhannukseksi…saadaan varmaan ihan omalla väellä muuttaa…;)

 2. Urakka joutaa!

  Mutta miten ihmeessä voi olla ketään joka ei ole kuullut Brunbergista?! 😀

  Vanhan kirkon vieressä mäen päällä on kuitenkin ehkä vielä herkullisempi kohde nimeltä Pieni Suklaapuoti. Käsintehtyä suklaata monessa maussa, eikä tunnelmalta voisi enempää toivoa.

  1. Pienen suklaapuodin ohi käveltiin kierroksen aikana kyllä. Vieraillu sisällä jätettiin seuraavaan kertaan.

   Urakka todella joutaa. Rakennusten rungot ja vesikatto olisi tarkoitus saada pystyyn ennen syksyä ja talvella sitten keskittyä sisätöihin. Hyvältä näyttää ainakin tässä vaiheessa.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: