Maalari maalasi taloa…

..sinistä ja punaista.. Eiku. Harmaata.

Minä maalasin eilen ja tänään koepaneelipätkiä ja väri on nyt selvillä. 603X.

Osmankäämi kiittää ja siirtyy valitsemaan rimotusten sävyä. Ruskeaa. Ehkä hiukan punertavaa? Onneksi se on tiedossa että katosta tulee tumman harmaa samoin kuin räystäät ja syöksytorvet ja ikkunat ja ja ja..

Bubblin under: Takka, ikkunatilaukset

Mainokset

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

4 vastausta artikkeliin “Maalari maalasi taloa…”

 1. Joo, puhdas harmaa on helpommin sanottu kuin löydetty. Onneksi ei tarvitse sentään sekoitella mustaa ja valkoista itse, kun noita ”oikeanlaisia” vaihtoehtojakin löytyy.

  Haet rimotuksiin vähän murrettua fiilistä?

  1. Juu, rimotuksiin tulee kuulomaalattu ruskea, se sävy on sitten päättämättä. Haluan sen sointuvan terassin laudotuksiin (jotka tulevat lämpökäsitellystä puusta) joten se sanelee värin melko pitkälti. 2 harmaan sävyä ja ruskea. Niillä mennään meidän talon osalta. 🙂

 2. Meillä on edessä sama väripähkäily valkoisten osalta… Pohjamaali on joku standardi valkoinen mutta siihen päälle joutunee miettimään sävyä tarkemmin.

  Valitsemanne ruskean sävy kiinnostaa kun sinne asti pääsette, sama ois hakusessa omiin rimoituksiin. Nykyisessä kämpässä harjoitellut kuultomaalaukset ei oo mennyt aina ihan putkeen (esmes listojen ja kynnyksien osalta) joten pikkuisen jännittää miten rimojen kanssa onnistuu!

  1. Varmasti tulee rimasävystä oma postauksensa; olen ärsyttävän pedantti värisävyjen suhteen. 😉 Lisäksi kun aion itse maalata sekä seinäpaneelit että rimat, on sävyn oltava kohdallaan, ettei ainakaan siitä ole kiinni jos työn jälki ei silmää miellytä. 😀

   5 pikatehopurkkia kävin läpi ja sitten päästiin lopputulokseen. Aika helppoa loppujen lopuksi. 🙂

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s