Kivikkoinen tie

Kuten Otto. tuossa jo aiemmin onkin kirjoittanut, tämän viikon agendalla on pohjat. Eilen illalla Asko oli kaivamassa tontilla ja me laulatimme klapikonetta. JCB ja Scheppach muodostivat komean duon kunnes alkoi kuulua ikävä ”Skraaah-skriiiiiiih!” -soolo väliin ja hommat keskeytyivät. Varastorakennuksen alta löytyi kallio. Ei siis isoja kiviä kuten tähän asti vaan Kallio. Tämän myötä menee suunnitelmat uusiksi ja rakennusten korkoja joudutaan fiksaamaan. Kim menee tänään käymään paikanpäällä ja muokkaa perustussuunnitelmia uuteen uskoon. Löytynyt kallio vaikuttaa ainakin vesijohtojen sekä salaojitusten vetämiseen. Eristäminen tulee olemaan vähintäänkin haastavaa..

Pelkään, että korkoero päärakennuksen ja varastorakennuksen välille tulee niin isoksi, että päärakennuksenkin korkoa joudutaan muuttamaan = suunnitelmia jälleen uusiksi = aikataulut uusiksi.

Rouvaa ahdistaa aikalailla. Ei, tämä ei mennyt kuin elokuvissa. Tai no, riippuu elokuvasta.. Riipaisevalta draamalta vaikuttaa just nyt. Onneksi lopputekstejä ei ole vielä näytetty.

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

Yksi ajatus artikkelista “Kivikkoinen tie”

  1. Itselleni kun purin pari laajennusosaa pois vanhan talon sivuilta – kehnosti tehty ja hometta – sain tuta kalliosta ja koroista. Alle tuli krossipohja ryömintätilalla ja se nosti rakennuksen sokkelia melkoisesti. Se vuorostaan ”laski” vanhan osan lattiaa melkoisesti, eli parilla askelmalla noustaan uuden osan lattialle.
    Sellaisia ne uudet vaatimukset – entiset eivät kelvanneet – ei edes harmonisointi vanhaan osaan.
    t. Ukko-Tonttu

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: