Uusia tuulia

Rouva O päätti tässä kaiken rakennustouhun keskellä vaihtaa työpaikkaa. Tämä on osaltaan tuonut elämään hiukan muutakin ulottuvuutta kuin pelkän tontilla patsastelun ja sen johdosta on blogin päivittäminen jäänyt myös vähän vähemmälle. Ostotoiminnassa pyörimisestä vaihdetaan järjestelmäkouluttajan pestiin ja syksyn tullen aloitetaan Suomen sahaaminen ristiin-rastiin. Perheemme elanto alkaa siirtyä entistä vahvemmin it-maailman puolelle – vuosi sitten vielä molemmat vannoivat tiiviisti logistiikan ja toimitusketjujen hallinnan nimiin..

Toki Osmankäämin suunnittelu on pyörinyt koko ajan ”siinä sivussa” menossa mukana; eilen aloitin hanojen vertailua oikein todella ja nyt vaikuttaa siltä että Hansgrohen Talis S2:n suuntaan tullaan kallistumaan kaiken osalta. Varastoon tulee varmaan joku perushana – mistä tulikiin mieleen, että varastoon täytyy hankkia myös iso teräksinen tiskiallas.. Ja suunnitella työtaso. Tämän olinkin kokonaan unohtanut. Täytynee ottaa työn alle pikapuoleen.

Juhannusta lähdemme viettämään Pohjanmaalle koko perheen voimin torstaina. Sitä ennen pitäisi vielä hoitaa autokaupat loppuun ja käydä tutkimassa wc-istuinten ihmeellistä maailmaa Laattapisteellä. Mio on tällä hetkellä vahvin ehdokas, mutta katsotaan löytyykö muita vaihtoehtoja myös.

Syy tähän ajoissa tehtävään tuotevertailuun löytyy siitä, että olemme suunnitelleet tilaavamme hanat, wc-istuimet ym. Saksasta. Tästä ulkomailta tilaamisesta tulee oma postauksensa vielä myöhemmin.

Mukavaa viikonjatkoa!

Advertisement

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

2 vastausta artikkeliin “Uusia tuulia”

  1. Heh, onneksi muutkin rakentajat pistää elämäänsä uusiksi. Itsellä myös työpaikanvaihtokuviot menossa rakentamisen lisäksi 🙂 Paitsi että ala pysyy samana…

  2. No periaatteessa mullakin ala on sama, mutta hiukan eri kantilta.. Aiemmin toimin käyttäjänä, nyt kouluttajana. 😉 Ja eri toimialalla.

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: