Juurihoitoa

Viime viikonloppuna kaadettiin vihonviimeiset puut tontilta! Ei enää mustelmia, naarmuja, hikeä ja ähinää.. Tai siis ainakaan hetkeen. Klapitalkoot alkavat toki jossain kohdassa, mutta ainakin tämä viikko on lomaa – minulla sekä töistä että tontilta, Otolla pelkästään tontilta.

Eilen maanantaina tosin kävin vahtimassa kantojen poiskuljetuksen ja illasta oli myös epävirallinen aloituskokous NB-talojen Peterin ja Micken kanssa. Paikalla toki myös pääsuunnittelija ja kaivuu-urakoitsija. Nyt on selvillä kuka tekee ja mitä sekä aikataulua. Mahtis!

Tänään tiistaina kävimme Studio Lillehammerin kanssa Tecluxilla. Siellä meidät otti vastaan Vikke Mannila. Teclux on ammattilaisille tarkoitettu valaistussuunnitteluun erikoistunut yritys; me pääsimme Lillehammerin siivellä mukaan hämmästelemään Kelvinejä, luxeja, lumeneita ja muuta kummaa. Lopputulemana uskomattoman hieno valaistussuunnitelma joka on tarkoituksemukainen, energiatehokas, taloudellinen ja persoonallinen. Upeaa! Kiitos vielä Johanna, Minna ja Vikke!

Ensi viikonloppuna EMME mene tontille. (Paitsi ehkä ihan vähän sunnuntaina). Lauantaina koko porukka suuntaa Korkeasaareen; olemme ansainneet pienen breikin ison suunnitttelu- ja siivousurakan jälkeen.

Mitä kivaa sinulle kuuluu? 🙂

Tekijä: Osmankäämi

Hiukan yli kolmekymppinen nainen joka rakentaa miehensä kanssa kotia, jossa on hyvä olla loppuelämä. Perheeseen kuuluu myös marraskuussa 2005 syntynyt tytär. Kiinnostuksen kohteina valokuvaus, kiipeily, puutarhanhoito, käsityöt, pyöräily sekä ruoka.

3 vastausta artikkeliin “Juurihoitoa”

  1. Hieno homma, kun asiat rullaa!

    Mustelmia & kolhuja tuo kyllä projekti tullessaan vastaisuudessakin, varsinkin jos meinaatte itsekkin sekaantua tuohon rakentamiseen.

    Minulla on ainakin konttaushommien (lattian eristäminen) jälkeen polvet muhkuroilla.

    1. Kyllä se tuskaisin touhuaminen oli meidän osalta tässä pöllibuugissa. Annamme ammattilaisten hoitaa sen homman, jonka parhaiten osaavat ja me keskitymme jatkossa projektinhoito- ja polttopuuhommiin. Klapikone laulaa ja rakentamiseen liittyvät asiat rullaavat siinä sivussa sitten toivottavasti mahdollisimman paljon omalla painollaan eteenpäin ilman suurempia kupruja (polvissa tai muutenkaan).

Mitä mieltä sinä olet?

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: